- Konu Sahibi delibirselvi
Neden hic biriniz ilacla tedavi olmadiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şiddetli baş ağrılarınız olur muEvet aynıyım işte millet 3 gün önce karın ağrısı oluyor benimde 10 gün önce basliyo sirt ağrısı
Merhaba ben de aynı dediğiniz gibi son 2 aydır çok halsizim ve anksiyeteyi zirvede yaşıyorum ama bu halsizlik cidden çok kötü hiç böyle olmamıştım şurdan kalkıp şurdan oturmaya mecalim gelmiyorBende ne ararsanız var. Bütün kötü hastalıkların belırtıletını yaşarım kanser oldum dıye Dr Dr gezerım. Busey cıkmaz bısure rahatlarım sonra başka bıyerımde başka agrı olur başa donerım. Ama en zor gelen belırtı asırı halsızlık ve baş donmelerı oluyor. Heran düşüp bayılıcam sankı. Şunu yazarken bıle ellerımde derman yok sankı. Ve ben bunu 23 senedır cekıyorum.
Sizin de öyle miMerhaba ben de aynı dediğiniz gibi son 2 aydır çok halsizim ve anksiyeteyi zirvede yaşıyorum ama bu halsizlik cidden çok kötü hiç böyle olmamıştım şurdan kalkıp şurdan oturmaya mecalim gelmiyor
Aynen bende oyleyım. Tranko başkası atıyorum o bıraz gecırır gıbı oluyor sonra yıne baslıyor. Çok berbat bısey. Benı en zorlayan belırtı bu oluyor. D vıt b12 ve omega 3 falan almama rağmen boyleyımMerhaba ben de aynı dediğiniz gibi son 2 aydır çok halsizim ve anksiyeteyi zirvede yaşıyorum ama bu halsizlik cidden çok kötü hiç böyle olmamıştım şurdan kalkıp şurdan oturmaya mecalim gelmiyor
Ben ilk kez bu kadar halsiz olunca korktum zaten aşırı derece sağlık anksiyetem var . Peki sizde de kollarda bacaklarda güçsüzlük oluyor mu bazen ? Yok vitamin etki etmiyor tamamen moralle alakalı benceAynen bende oyleyım. Tranko başkası atıyorum o bıraz gecırır gıbı oluyor sonra yıne baslıyor. Çok berbat bısey. Benı en zorlayan belırtı bu oluyor. D vıt b12 ve omega 3 falan almama rağmen boyleyım
Şöyle kı bende ılk defa bukadar uzun sürüyor halsızlık anlamadım sebebını.daha oncelerıde çok yasadım ama bu kadar surmezdı..bır haftayı gectı. Tabıkı kollar bacaklar güçsüz sankı benı taşımıyor yıgılıp kalıcam yere. Icım sallanıyor gıbı. Ama ben moral olarak şu aralar ıyıyım aslında ama son 6 ayım çok streslı geçmişti. Ondanmı oldu bılmıyorum. Uyuyup uyanıyorum yataktan kalkarken baslıyor halsizlik. Hıc takatım yok. Benımde saglık anksiyetem var zaten. Oyüzden böyle şeyler yasayınca ıyıce korkuyorum.Ben ilk kez bu kadar halsiz olunca korktum zaten aşırı derece sağlık anksiyetem var . Peki sizde de kollarda bacaklarda güçsüzlük oluyor mu bazen ? Yok vitamin etki etmiyor tamamen moralle alakalı bence
Çünkü bilinçaltına yerleşiyor ben de internetten araştırma yaptığım için pişmanım çok zorluklarını çektim hâlâ ara ara şu hastalık mı var bende bu hastalık mı var diye teşhis koyuyorum .İnternetten hastalık ve belirti aramayı bıraktım ama zamanında okuduklarım peşimi bırakmıyor.
Ben yaşadım bir gece bacaklarım tutmadı zor yürüdüm sabahına Nörolojiye gittim çok şükür her şey temiz çıktı ama o ara bir şeye çok stres olmuştum doktor da bir şeye üzüldün mü demişti vücut bir şekilde tepki veriyor.Ben ilk kez bu kadar halsiz olunca korktum zaten aşırı derece sağlık anksiyetem var . Peki sizde de kollarda bacaklarda güçsüzlük oluyor mu bazen ? Yok vitamin etki etmiyor tamamen moralle alakalı bence
Ne bilinçaltıymış maşallah saçma sapan tüm gereksiz belgeleri kaydetmişim..Çünkü bilinçaltına yerleşiyor ben de internetten araştırma yaptığım için pişmanım çok zorluklarını çektim hâlâ ara ara şu hastalık mı var bende bu hastalık mı var diye teşhis koyuyorum .
Ben doktora gitmekten çok korkuyorum çok yoruldum ağrılar beni mahvediyor doktora geçen sene çok gittim ama her gidişimde nabzım 130 140 bayılacak gibi oldum bu sene artık gitmek istemiyorum ama ağrılar çok kötü çekilmiyor hele diş çene baş hiçBen yaşadım bir gece bacaklarım tutmadı zor yürüdüm sabahına Nörolojiye gittim çok şükür her şey temiz çıktı ama o ara bir şeye çok stres olmuştum doktor da bir şeye üzüldün mü demişti vücut bir şekilde tepki veriyor.
Benim bu aralar hiç moralim yok ilk başlarda hiç böyle yorgunluk yoktu bende . Aynen benim de öyle uyurken bi şey yok uyandıktan sonra başlıyorŞöyle kı bende ılk defa bukadar uzun sürüyor halsızlık anlamadım sebebını.daha oncelerıde çok yasadım ama bu kadar surmezdı..bır haftayı gectı. Tabıkı kollar bacaklar güçsüz sankı benı taşımıyor yıgılıp kalıcam yere. Icım sallanıyor gıbı. Ama ben moral olarak şu aralar ıyıyım aslında ama son 6 ayım çok streslı geçmişti. Ondanmı oldu bılmıyorum. Uyuyup uyanıyorum yataktan kalkarken baslıyor halsizlik. Hıc takatım yok. Benımde saglık anksiyetem var zaten. Oyüzden böyle şeyler yasayınca ıyıce korkuyorum.
Benim de 2 haftadır sırtıma kasığa vuran ağrı var gaz ağrısıdır dedim bir türlü geçmedi kafamda bin türlü senaryoBen doktora gitmekten çok korkuyorum çok yoruldum ağrılar beni mahvediyor doktora geçen sene çok gittim ama her gidişimde nabzım 130 140 bayılacak gibi oldum bu sene artık gitmek istemiyorum ama ağrılar çok kötü çekilmiyor hele diş çene baş hiç
Maalesef öyle inanın o yüzden internet araştırması yapmamak lazım zamanında yaptım o kadar pişmanım kiNe bilinçaltıymış maşallah saçma sapan tüm gereksiz belgeleri kaydetmişim..
Gözüm yanıyor bazen ağrı giriyor yine kafam kuruyorBen doktora gitmekten çok korkuyorum çok yoruldum ağrılar beni mahvediyor doktora geçen sene çok gittim ama her gidişimde nabzım 130 140 bayılacak gibi oldum bu sene artık gitmek istemiyorum ama ağrılar çok kötü çekilmiyor hele diş çene baş hiç