- 12 Kasım 2024
- 22
- -13
- 1
- Konu Sahibi babyalp123
Artık hastalık düşünmekten kafayı yiyeceğim ilk pandemi döneminde evde kaldığımızda başladı bu durum bende sürekli kanser miyim diye düşünüyordum ailemden birisinin karnı ağrısa kesin kötü hastalıklara yakalandı diye oturup ağlıyordum bir gün bacağımda kitle hissettim ölecem düşüncelerine girip ağlaya ağlaya annem zorla götürdü doktora hiç bişeyim olmadığını öğrenince psikiyatriye gittim ilaç vermişlerdi daha sonra geçti bu durum şimdi evliyim bir de çocuğum var tekrardan nüksetti genital bölgemde bi kabarıklık çıktı kesin siğil bu ben kanser olacam diye düşünüp doktora gittim doktor tahriş olabilir ama siğil değil dedi enfeksiyon var dedi ilaç verdi enfeksiyon belirtileri geçti ama kabarıklık duruyordu hala bende inanmadım tekrar başka doktora gittim o da anormal durum yok burda dedi kontrol amaçlı Smear aldı ama hala aklımdan atamadım sanki doktorlar anlamıyor gibi geliyor bir şey var anlamıyorlar benim hastalığım ilerlicsk gibi düşünüyorum bir şey yoksa neden burası böyle diye düşünüyorum şimdi de günler geçmiyor Smear sonucum kötü gelirse diye düşünmekten artık çok zorlanıyorum eşim ailem abarttığımı söyleyip yardım almamı söylüyorlar