• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastahanede kalma konusunda bilgi

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
Merhaba hanımlar. :KK51:Eşim burun ameliyatı olacak. Burnunda kemik eğriliği ve polipler var. Bundan dolayı nefes almakta zorluk çekiyor. Bildiğim kadarı ile 20-30 dk süren bir ameliyat ve o gün çıkış oluyor. Ama eşime doktor genel anestezi olacak ve 2 gün hastanede kalacak dedi. Daha önce hastane tecrübesi olan hanımlardan yardım istiyorum. Dikkat etmemiz gereken, yanımıza kesinlikle almamız gerekn neler var? Refakatçi olarak ben kalacağım.

Merhaba hanımlar. :KK51:Eşim burun ameliyatı olacak. Burnunda kemik eğriliği ve polipler var. Bundan dolayı nefes almakta zorluk çekiyor. Bildiğim kadarı ile 20-30 dk süren bir ameliyat ve o gün çıkış oluyor. Ama eşime doktor genel anestezi olacak ve 2 gün hastanede kalacak dedi. Daha önce hastane tecrübesi olan hanımlardan yardım istiyorum. Dikkat etmemiz gereken, yanımıza kesinlikle almamız gerekn neler var? Refakatçi olarak ben kalacağım.
yedek kıyafet, havlu kagıt ıslak mendıl, ıcmek ıcın su ve kendınzıe bardak ıle catal kasık alın yeter. bırde gezınırken gıymek ıcın terlık alın..

Dışkapıda refakatçiye yemek veriyorlar
Pijama alın su alın bardak kaşık çatal tuz
Kağıt havlu bukadar

Refakatçi kartı çıkartılıp para karşılığı veriliyordu benim bildiğim, her hastanenin farklı olabilir.
Devlet Hastanesinde olacak. Açıkçası hiç daha önce refakatçi olmadım o yüzden. Söylenilenleri hazırladım umarım daha başka ihtiyaç olmaz.

Back
X