Doğuma Hazırlık hastahane cantasi hakkinda bilgi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Huzurumsun01

-Allah'ım sana emanet-
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.021
58
Mrb kizlar herkese hayirli dogumlar hayirli saglikli ewlatlar dogumuma tahminen 9 hafta kaldi yawas yawas cantami hazirlamaya basladim acaba icine emzik biberon koymalimiyim sütüm gec gelirse hazir mama bulundurmalimiyim ilk bebegim oldugu icin acemiyim

Canım benim de az kaldı ben daha hazırlamadım ama ben biberon koyacağım mamayı hastane verir diye düşünüyorum

mamayı hastanede veriyolar arkadaşlar.biberonla mama vermenizi tavsiye etmem ilk asamada.bizde verdik ama enjektörle parmağımızı emzirterek verdik.biberon bebeğin anne memesini almasını zorlaştırabilir.kızım 3.5 aylık arada nadirde olsa mama veriyorum ama 1,5 aydan sonra kullanmaya basladım biberonu artık memeye alışmıştı zaten.hemşireyim bu arada.bebişleriniz yada kendiniz için küçük hediyelikler yada lohusa terliği vs.hazırlatmak isterseniz forumumada beklerim:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kerleri-bebegimizin-ilk-dis-sekerleri.788248/

Normal doğum yapacaksınız zaten 1 gece hastanede kalıyorsunuz ve bebekler 24 saate kadar acıkmıyor ama evde bulunudurmanız gerekebilir bu durum da da biberonla değil kaşıkla vermenizi tavsiye ederim

Normal doğum yapacaksınız zaten 1 gece hastanede kalıyorsunuz ve bebekler 24 saate kadar acıkmıyor ama evde bulunudurmanız gerekebilir bu durum da da biberonla değil kaşıkla vermenizi tavsiye ederim
lutfen yanlis.bilgi vermeyin 24 saata acikmiyo.cok yanlis bi bilgi.bebeklerin kan sekeri aninda duser ve sarilik olabilirler ilk 48 saat coooook.omemli ozellikle

24saat acıkmaz olurmu yeni doğan bebeğin 2 saatte bir annenin sütü varsa emzirilmeli yada mama verilmeli Allah korusun sonra sarılık olur. Yanlış bilgiler vermeyelim lütfen
Çantaya biberon koymaya gerek yok enjektörle verilir sütün gelmezse

ben ikinci bebeğimi bekliyorum ve bana hastanede doktorumun verdiği bilgiyi paylaştım sadece...evet bebek emzirilmeli elbette...bu bebekle anne arasındaki ilişkiyi kurmak, sütün gelmesini sağlamak ve bebeğin emme güdüsünü güçlendirmek için olmazsa olmaz...ama 2 saatte bir mama vermenin tıbbi dayanağı nedir ? doğum yapar yapmaz herkesin şakır şakır sütü gelmiyor elbette...Lütfen siz yanlış bilgi vermeyin

ben yenidogan hemsiresiyim ve eger bebek yenidogdugunda en az 2 saatte bir emzirilmezse kan sekeri duser daha tibbi bi dayanaga ihtiyac varmi.ayricada yenidogan sariligina yakalanma ihtimali artar.ayricada dogumdan sonra %10 a kadar kilo kaybi normal ancak bundan fazlasi anormal karsilanir serum baglanir.ki benim sutum gelmedigi icin bebegim cok kilo kaybetti mama baslandi ilk dogdugunda.

lutfen yanlis.bilgi vermeyin 24 saata acikmiyo.cok yanlis bi bilgi.bebeklerin kan sekeri aninda duser ve sarilik olabilirler ilk 48 saat coooook.omemli ozellikle
kesınlıkle katılıyorum...hatta bır orneği bıle var...bebeğin açliktan kan şekerı düşüyor olecektı nerdeyse

Evet kimsenin şakır şakır sütü gelmiyo olabilir, emzirilmeye çalışılır süt gelmiyosa pompayla sağıp göğüsler uyarılır, süt gelmezse bebek aç bırakılmaz mama verilir ki kan şekeri düşmesin. O doktorla devam edip etmemeye iyi düşün istersen

ben gayet memnunum doktorumdan...acaba eskiden bebeklere ne veriliyormuş..süt gelmiyorsa elbette mama verilir ama ilk gün 2 saatte bir verilmez...bence sen bilgilerini teyit et

ben gayet memnunum doktorumdan...acaba eskiden bebeklere ne veriliyormuş..süt gelmiyorsa elbette mama verilir ama ilk gün 2 saatte bir verilmez...bence sen bilgilerini teyit et
sen verme bebegine ozaman ama insanlari yanlis bilgilendirme

Arkadaşımın sütü gelmemişti doğumdan sonra hemşire mama verdirtmediği için çocuğun kan şekeri düşmüş. iki yasında simdi 3 kere ciddi bayılma geçirdi, hastanelik oldu hep. Ben yanıma mama da biberonda kasıkta alıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…