- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
lutfen yanlis.bilgi vermeyin 24 saata acikmiyo.cok yanlis bi bilgi.bebeklerin kan sekeri aninda duser ve sarilik olabilirler ilk 48 saat coooook.omemli ozellikleNormal doğum yapacaksınız zaten 1 gece hastanede kalıyorsunuz ve bebekler 24 saate kadar acıkmıyor ama evde bulunudurmanız gerekebilir bu durum da da biberonla değil kaşıkla vermenizi tavsiye ederim
kesınlıkle katılıyorum...hatta bır orneği bıle var...bebeğin açliktan kan şekerı düşüyor olecektı nerdeyselutfen yanlis.bilgi vermeyin 24 saata acikmiyo.cok yanlis bi bilgi.bebeklerin kan sekeri aninda duser ve sarilik olabilirler ilk 48 saat coooook.omemli ozellikle
ben ikinci bebeğimi bekliyorum ve bana hastanede doktorumun verdiği bilgiyi paylaştım sadece...evet bebek emzirilmeli elbette...bu bebekle anne arasındaki ilişkiyi kurmak, sütün gelmesini sağlamak ve bebeğin emme güdüsünü güçlendirmek için olmazsa olmaz...ama 2 saatte bir mama vermenin tıbbi dayanağı nedir ? doğum yapar yapmaz herkesin şakır şakır sütü gelmiyor elbette...Lütfen siz yanlış bilgi vermeyin
sen verme bebegine ozaman ama insanlari yanlis bilgilendirmeben gayet memnunum doktorumdan...acaba eskiden bebeklere ne veriliyormuş..süt gelmiyorsa elbette mama verilir ama ilk gün 2 saatte bir verilmez...bence sen bilgilerini teyit et
Senin verdiğin bilgi ne kadar doğru?bebeklerinize hemen mama vermeyin emsin sizi emsin ki sütünüz gelsin... Doğan'ın kanununu en cok bozan insan... Eskiden ne veriyorlarmış acaba... ac diye kaygınız var ise de doktorunuza danışın ...