Hasta yorumları

Pebblesthemenace

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
3
2
34
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce Op.Dr. Ayşegül Sivri ye meme büyütme ameliyatı oldum. Ilk gittiğim andan itibaren güler yüzlülüğü,samimiyeti beni çok etkilemişti. Yapmış olduğu operasyonların fotoğraflarını gördüm hepsi muhteşemdi desem yeridir. Ameliyat olalı bir yıl oldu ve herşey çok güzeldi. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Gerçekten böyle bir hekimi hepinizin tanımasını isterim hem bayan olması hem de rahatlıkla isteklerimizi paylaşabiliyo olmam çok rahatlatıcıydı. Meme ameliyatı olacaksanız kesinlikle öneririm.

Merhabalar bende Ayşegül Hanım'a hem göğüs hemde burun ameliyatı oldum, bi arkadaşım ameliyat olmuştu kendisine o sadece burnunu yaptırdı, çok ama çok güzel olması nedeni ile bende gittim. Benimde hem göğsüm hem de burnum süppperrrr oldu:KK56: ameliyatım 4 buçuk saat sürdü ama doğrusu deydi buna:KK71:. Gerçekten çok güler yüzlü, :KK9:, sana sonuna kadar katılıyorum, böyle bir hekimi tanımanız lazım, ben başka şeylerde istemiştim ama o yapmak istemedi, bunada saygı duyuyorum,

:KK59: simdiki aklim olsa tip okur estetik cerrah olurdum. Mukemmel bir mesleginiz var bir kere cok havali..
-ne is yapiyorsunuz?
-estetik cerrahim...
off yaa super vallahi..

Merhabalar kızlar ben de Ayşegül sivri ye meme ameliyatı oldum 5. Haftamdayım. Ayşegül hanım ilk olarak o güzel kalbi ve samimiyetiyle sizi sarıyor ameliyat öncesi enerjiniz tavan oluyo ve sonrasında da Ağrı sızı bunlar umrunuzda bile olmuyo . Çünkü Ayşegül hanım o kadar güzel bi iş çıkardı ki herşey temiz bakımlı sağlıklı falan . Kendisine hayran kaldım bi kere ben hiç bi Dr Tarafından kapıda kucaklanarak karşılanmadım sonrasında aranıp sorulmadım kendisini çok ama çok seviyorum. Ameliyatla ilgili olarak ise şunu söyliyim ; 1saat sürdü daha Öncesinde iki ameliyat geçirdim hiç bu kadar rahat atlatmamıştım hastane çıkışı 1 gün dinlendim ama bütün işlerimi yardımsız hallettim zorlanmadım hatta ertesi gün de avm bile gezdim :) ağır taşımamanız ne bileyim kollarınızı zorlicak Şeyler yapmamanız yararınıza ama şunu unutmayın kesinlikle ölümcül ağrınız olmuyo. bana hep sıkıntısız olucak Endişe yok dedi Dr um ve her dediği de eksiksiz çıktı, görüntümden ve tabii ki de Dr umdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum !!!

Merhaba size ozelden msj attim mrvakt umarim gorursunuz.

Merhabalar kızlar ben de Ayşegül sivri ye meme ameliyatı oldum 5. Haftamdayım. Ayşegül hanım ilk olarak o güzel kalbi ve samimiyetiyle sizi sarıyor ameliyat öncesi enerjiniz tavan oluyo ve sonrasında da Ağrı sızı bunlar umrunuzda bile olmuyo . Çünkü Ayşegül hanım o kadar güzel bi iş çıkardı ki herşey temiz bakımlı sağlıklı falan . Kendisine hayran kaldım bi kere ben hiç bi Dr Tarafından kapıda kucaklanarak karşılanmadım sonrasında aranıp sorulmadım kendisini çok ama çok seviyorum. Ameliyatla ilgili olarak ise şunu söyliyim ; 1saat sürdü daha Öncesinde iki ameliyat geçirdim hiç bu kadar rahat atlatmamıştım hastane çıkışı 1 gün dinlendim ama bütün işlerimi yardımsız hallettim zorlanmadım hatta ertesi gün de avm bile gezdim :) ağır taşımamanız ne bileyim kollarınızı zorlicak Şeyler yapmamanız yararınıza ama şunu unutmayın kesinlikle ölümcül ağrınız olmuyo. bana hep sıkıntısız olucak Endişe yok dedi Dr um ve her dediği de eksiksiz çıktı, görüntümden ve tabii ki de Dr umdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum !!!

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce Op.Dr. Ayşegül Sivri ye meme büyütme ameliyatı oldum. Ilk gittiğim andan itibaren güler yüzlülüğü,samimiyeti beni çok etkilemişti. Yapmış olduğu operasyonların fotoğraflarını gördüm hepsi muhteşemdi desem yeridir. Ameliyat olalı bir yıl oldu ve herşey çok güzeldi. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Gerçekten böyle bir hekimi hepinizin tanımasını isterim hem bayan olması hem de rahatlıkla isteklerimizi paylaşabiliyo olmam çok rahatlatıcıydı. Meme ameliyatı olacaksanız kesinlikle öneririm.

resim ekleyebilirmisin lutfen aysegul sivri ile defne erkara arasinda kaldim ikisinden birini tercih edicem s.urfadan sirf bunun icin gelicm lutfen.. defne hocanin yaptıdigi bi arkadasin burda resimlerini gordum aklika takilan seyler oldu. rica etsem aydinlatin beni

Kizlar merhaba bende Aysegul sivri ve Omer ekin arasinda kaldim. Burun ve meme ameliyatini ayni anda olmak istiyorum Omer ekin devlette oldugu icin daha hesapli olacak gibi ama Aysegul hanimin ekibi ve samimiyeti cezbediyor insani.1 2 aya gorusme yapacagim ama suanlik ameliyat ucreti hakkinda bilgi verebilir misiniz

Kizlar merhaba bende Aysegul sivri ve Omer ekin arasinda kaldim. Burun ve meme ameliyatini ayni anda olmak istiyorum Omer ekin devlette oldugu icin daha hesapli olacak gibi ama Aysegul hanimin ekibi ve samimiyeti cezbediyor insani.1 2 aya gorusme yapacagim ama suanlik ameliyat ucreti hakkinda bilgi verebilir misiniz

Bu ay yani agustosta olursan 5.500 liraymis. Eylulden itibaren 7000 olacakmiş. Eger olacaksan kacirma bu fırsatı derim

Sans olsa memeli dogardik zaten :110:herkes kapora yatirmak gerekiyor demis ben simdiden nasil yatirayim ki gorusme bile yapmadim yuz yuze belki vazgecicem o zamana kadar of off:110:

Haklısın canım. Watsapp numarasindan mesaj atiyorsun. Resim istiyorlar doktor bakip yorumluyor sana nasil bişey yapilabilecegini. Sana uygun olursa eger ve 5.500tl den olmak istersen kapora yatirir eylulde olabilirsin. Aklina yatmazsa olmazsin zaten. Bende bu süreçlerden gectim resim yollama ameliyat tarihi günü.. birde sana mesaj atiyorlar su kadar zamaniniz kaldi bunlari kullanın bunlari kullanmayin diye.. beni en cok cezbeden ekibin tamamen bayan olmasi.birde instagramdan aysegul sivri yazarsan doktorun yaptıgi gogusleri görebilirsin icin de rahat etmis olur. :)

X