- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Buarada sen nezaman gidiyorsun gorusmeye? Banada bilgi verirmisin acaba yapmaya baslamismi yeniden? Ben bikac ay once gitmistim..
Hayırlı olsun, umarım istediğinden de güzel olur. Bir yardıma ihtiyacın olursa tüm tecrübelerimi aktarabilirimEvet Barış Bey çok gerek görmediği sürece tercih etmiyor göğüs büyütme ameliyatı yapmayı, ama tamamen bırakmış durumda değil. Ben Mayıs ayına tarihimi aldım.
Hayirli olsun canim, umarim cok guzel olacaktir. Ucret konustunuzmu asagi yukari bir fiyat soyledimi? Bende ona gore kendimi ayarliyip yeniden gorusmeye gidim :)Evet Barış Bey çok gerek görmediği sürece tercih etmiyor göğüs büyütme ameliyatı yapmayı, ama tamamen bırakmış durumda değil. Ben Mayıs ayına tarihimi aldım.
Tesekkur ederim :) Ücret 12.ooo tl canimHayirli olsun canim, umarim cok guzel olacaktir. Ucret konustunuzmu asagi yukari bir fiyat soyledimi? Bende ona gore kendimi ayarliyip yeniden gorusmeye gidim :)
Cok tesekkur ederimmHayırlı olsun, umarım istediğinden de güzel olur. Bir yardıma ihtiyacın olursa tüm tecrübelerimi aktarabilirim
Elveda memelerTesekkur ederim :) Ücret 12.ooo tl canim
İstanbul da İsim yapmış Dr fiyatları böyle ne yazık ki . Yoksa silikon markaları aynı o Fiat farkları kendi isimlerinden kaynaklanıyor.Ben 5 ay önce 6000 lira verdim.şimdi de yuvarlak 7000,damla 7500 olmuş.doktorum ankara da ferruh bingül.çok ta memnun kaldım:)istanbul fiyatları daha farklı galiba.
Ben ferruh beyi listeme alayım.Ben 5 ay önce 6000 lira verdim.şimdi de yuvarlak 7000,damla 7500 olmuş.doktorum ankara da ferruh bingül.çok ta memnun kaldım:)istanbul fiyatları daha farklı galiba.
Çok iyi ve başarılı bir doktor bence.seni izlemeye alıyorum.resimlerime bakabilirsin:)Ben ferruh beyi listeme alayım.
Teşekkür ederim canım dur bakim becerebilcekmiyim pek anlamıyorum bu işlerden de.Çok iyi ve başarılı bir doktor bence.seni izlemeye alıyorum.resimlerime bakabilirsin:)
beni de alır mısın izlemeye ?Ben 5 ay önce 6000 lira verdim.şimdi de yuvarlak 7000,damla 7500 olmuş.doktorum ankara da ferruh bingül.çok ta memnun kaldım:)istanbul fiyatları daha farklı galiba.
Beni de izler misin lütfen:)) sürecini merakla takip edeceğim canım. O tarihlerde çok yoğun olacağım. Buralarda olurum umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?