Hasta Yorumları (Burun Estetiği) Ankara

Centaury

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
5
1
1
35
Merhaba kızlar,

Üyeliğim yeni ama çok eskiden beri KK Forumları okuyucusuyum.

Alper Hoca hakkında forumdaki araştırmalarımda pek bir şey bulamadım, sadece Gazi'deki prof hocaların asistanlarına ameliyat yaptırdığı ile ilgili birkaç iddia ve şikayet..

Kendisinin de Instagram ya da herhangi bir sosyal mecrada hastalarını öncesi/sonrası vs. paylaştığı tek bir yer yok ya da ben bulamadım maalesef..(Bulan bilen varsa o da çok makbule geçer )

O yüzden burun estetiği ve deviasyon açısından Alper Bey'in hastası olan birileri ya da yakınlarınız varsa aranızda lütfen bilgi paylaşır mısınız?

Neden Alper hoca ? Ankara'da isen yine devlet Hastanesi'nde görev yapan başka bir dru tavsiye edebilirim ?

Bunu bende duymustum. Kiz doktor yapacak sanmis. Asistanin yaptigini ameliyattan sonra ogrenmis.

bence burun estetiği falan olmayın çünkü ne yapılırsa eskisi gibi doğal durmuyo ya da bana öyle denk geldi.ama inanınki doğal haliyle çok güzel olacaksınız. çünkü yüz bir bütün sadece burnun yapılmasıyla olmuyor.ve hatta burun güzelde yapılsa dahi o yüze yakışmıyor. doğal olan en güzeli ne kadar sorunlu olursa olsun aslında kendiniz büyütüyorsunuz. burnunuzdaki ufak çirkinlikler aslında sizi güzel kılan. diğer türlü vitrin mankeninden farklı olmuyorsunuz hepiniz. ayrıca doktorunuz siz baygınken ne yapıyor bilmiyorsunuz. sonuç hiç beklemediğiniz gibi olabiliyor ve zamanı geri alamıyoruz. her doktora güvenmeyin. ne istediğinizi altını çize çize ve bilgisayardaki resminizle gösterin. eğer mırın kırın ederse de derhal ordan uzaklaşın ve mümkünse hiç yaptırmayın.

Neden Alper hoca ? Ankara'da isen yine devlet Hastanesi'nde görev yapan başka bir dru tavsiye edebilirim ?

Burnumda eğrilik varmış o yüzden KBB olsun diye tavsiyede bulundu herkes, onun da en iyileri Gazi Tıp'ta dediler ama açıkçası benim hiçbir fikrim yok. Normalde ilaç bile kullanmayan insanım, ölmedikçe hastaneymiş doktormuş gitmem yani..
Çok sevinirim devletteki diğer doktoru paylaşırsan o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…