Hasta olmak mi olmamak miii.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kk da hesabi olmayan bir arkadaşim için açiyorum konuyu kendiside takip edicek.

Dertmi bilmem ama ki bence değil arkadasima gore dert.Ya sizce.

Hastalanmiyormus kendisi.
Yani grip filan olmuyormus.
Çevresindeki herkes grip nezle oluyormus.
Ama bizimkine yaz kiş birsy olmuyormuş.

Ve coddi coddi derd edinmis bunu

Çunkubhastalndikca vucudun direncinin artiğini savunuyor.
Ben hic hastalnmiyorum.bo hastalnsam cok koti olirum doyor.tobe tobe.

Ve size soruyor bunyesi sağlam oldugu icini hastalanmiyor yoksa baska sebepten öturumu.

Geyik serbest kizlar.
Acmiycaktim ama baya kafaya takip cok ciddi oldugunu grnce acayim dedim

Aynı şeyi az önce kendim için düşündüm. Bende grip olmuyorum. Üşüttüğüm zaman 2 gün burnum tıkalı gezerim o kadar. Bazen hasta hissederim ateşim çıktı derim ölçerim 36’yı zor bulur. Bir anormallik olduğunu düşünüyorum. Kaç kere doktora gittim ateş işini sormayı unuttum. Bünyem çok sağlam desem başka rahatsızlıklarım var. Belki de c vitaminimiz fazladır ondan grip olmuyoruzdur.

Isyeri, okul, toplu tasimalarda bulunmuyorsa hasta olmamasi normal. Tek basina toplu tasimayi birakmak bile cok fark ediyor. Ben de toplu tasimadan uzak durdugum yillardan beri yilda 1 belki hasta olurum onu da hafifce geciririm ya da hic olmam. Bir sorun degil.

Bende olmuyorum fazla çok şükür. Ama benim bağışıklık sistemim çok kuvvetliymiş doktorum öyle söylemişti, muhtemelen arkadaşında öyledir.
Annemle beraber yaptırmıştık testlerimizi. Anneme de sizinki çok düşük demişti. Annemde sürekli grip nezle olur..

Bende kolay hastalanmam ki sağlık calisaniyim bütün gün hastalarla uğraşıyorum yani mikrop kapma ihtimalim çok yüksek ama benimde bünyem sağlam herhalde hastalanmıyorum çok şükür arkadaşınızda haline şükretsin bence

Bende kolay kolay hasta olmam bu durumu sağlıklı beslenmeme ve güçlü bağışıklık sistemine borçluyum :cool:

Ha bir de her türlü mikropla karşı karşıya kalabilecegim bir işte çalışıyorum bknz hemşire :)

Bende kolay kolay hasta olmam bu durumu sağlıklı beslenmeme ve güçlü bağışıklık sistemine borçluyum :cool:

Ha bir de her türlü mikropla karşı karşıya kalabilecegim bir işte çalışıyorum bknz hemşire :)

Hemşire hanım bir şey sorabilir miyim:)) vücut ısısı 36’nın altına niye düşer.

Dertsiz basina is mi ariyomus:)) bi grip oldum 2 ay gecmedi iltihap yasadim ayni zamanda.. o agrilari ne siz sorun ne de ben soyleyim
bende böyleyim 1 aydır atlatamiyorum kansizliginuz varmı ben öğretmenim ve 9 ay nezle grip hatta mikrop cigerime iniyor birde zatürre oluyorum diğer öğretmenler maşallah sapasağlam

bende böyleyim 1 aydır atlatamiyorum kansizliginuz varmı ben öğretmenim ve 9 ay nezle grip hatta mikrop cigerime iniyor birde zatürre oluyorum diğer öğretmenler maşallah sapasağlam
Demirim cok dusuktu sukur vitamin ictim duzeliyor. Birde dogumlarim filan baya arka arkaya oldugu icin direncim cok dusuktu..vitamin takviyesi alabilirsin

Hemşire hanım bir şey sorabilir miyim:)) vücut ısısı 36’nın altına niye düşer.

Eğer soğuğa maruz kalmadan bile vücut isiniz düşüyorsa tiroid ve şekere baktirin hormonal olabilir bir çok nedeni var dahileyenin değerlendirmesi lazım bir de olctugunuz derece doğru mu çalışıyor ?

kötü ihtimali düşünüyor. belki hali hazırda kuvvetli bağışıklık sistemi var.

Slm kk da hesabi olmayan bir arkadaşim için açiyorum konuyu kendiside takip edicek.

Ve size soruyor bunyesi sağlam oldugu icini hastalanmiyor yoksa baska sebepten öturumu.

Geyik serbest kizlar.
Nasıl özendim ona :( hamileyim gribim ve orta kulak iltihabı yaşıyorum antibiyotik almamam lazım bebek daha kücük etkilenir diye ama kulagımdaki agrı beni öldürüyor.

Eğer soğuğa maruz kalmadan bile vücut isiniz düşüyorsa tiroid ve şekere baktirin hormonal olabilir bir çok nedeni var dahileyenin değerlendirmesi lazım bir de olctugunuz derece doğru mu çalışıyor ?

Hem dijital hem de civalıyla ölçüyorum ikisinde de düşük çıkıyor. Kaç kere doktora gittim bunu sormayı unuttum. Teşekkür ederim:)

Nasıl özendim ona :KK43: hamileyim gribim ve orta kulak iltihabı yaşıyorum antibiyotik almamam lazım bebek daha kücük etkilenir diye ama kulagımdaki agrı beni öldürüyor.
Geçmiş oldun canım. :(
Bir haftadır aynısını bende yaşıyorum, kulaklarım patlayacak gibi, öksürük bir taraftan.. Mahvoldum.
Ben parol kullanmaya başladım, gribe bir etkisi yok ama en azından şu lanet ağrıyı alıyor. hamileler güvenle kullanabilir, parolun bir sakıncası yok. Sende kullan bence. Yoksa o kulak ağrısı mahvediyor adamı.

Geyik serbest kizlar.
Dert edineceğine sevinsin bence. :)
Demek ki bağışıklık sistemi güçlü.

Kolay kolay hastalanmam. Hastalandim mi da tam yikar beni. 40lara cikar atesim. En son faranjit.oldugumda once bronsite ordan zatureye cevirdi tedaviye ragmen.

Geçmiş oldun canım. :KK43:
Bir haftadır aynısını bende yaşıyorum, kulaklarım patlayacak gibi, öksürük bir taraftan.. Mahvoldum.
Ben parol kullanmaya başladım, gribe bir etkisi yok ama en azından şu lanet ağrıyı alıyor. hamileler güvenle kullanabilir, parolun bir sakıncası yok. Sende kullan bence. Yoksa o kulak ağrısı mahvediyor adamı.
Of gercekten cok zor Allah yardımıcımız olsun sana da cok gecmis olsun :( doktor ne dedi sana? Ben antibiyotik verir diye gitmek istemiyorum. Öte yandan iltihap ilerler sağır eder mi diyorum ya da bebeğe gecer mi

Back
X