Hasta kabul&tibbi sekreterlik online kurs alan var mı

ipek_8686

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
14
1
37
Merhabalar, hasta kabul&tibbi sekreterlik kursu sertifikasi almak istiyorum,internetten online olarak egititim ve uni. Onayli sertifika veren yerleri buldum fakat o sitelere guvenebilir miyim emin olamadim aranizda online kurs alan yonlendirebilecegi bi yer olan var mı ?bir de Nelere dikkat etmeliyim mesela,iş bulabildiniz mi, iş basvurularnda iş deneyimi istediler mi falan yardmci olabilecekler varsa sevnirim

Benim tanıdıklarımdan alan oldu bu eğitimi. İş ilanlarına bakarsanız çoğunluk meslek yüksek okulu mezunu istiyor. Küçük bir klinikte vs belki işe alınırsınız. Sağlık okuyanı verken lise mezunu almaları tuhaf olurdu. İşiniz garantiyse kursa gidin derim. Paranıza yazık olur diğer türlü ve halk eğitim merkezleri de ücretsiz olarak bu kursu veriyor.

Aslında işim varanti degil ama hadi kolumda bilezik nelgem dursun modunda cok da pahali bir kurs olmadigi icin yazilmayi dusundum,burda bana yakin halk egitime sorsum ama malesef bu kurs yok online yazilmak durumundayim ama siteler guvenilir mi bilemedim

Meb onaylı sertifika vereceklerse sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…