• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta gizliliğine önem veren iyi bir jinekolog özel hastane ya da özel muayenehane

• Konu Sahibi Konu Sahibi a1a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a1a

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
146
18
18
Merhaba İstanbul’da gizliliğe önem veren özel muayene kadın hastalıklar için hastane iyi bir jinekolog biliyor musunuz? Ve kayda geçmesini istemiyorum bu konu hakkında bilen biri açıklar mı durumj

Kürtaj olacaksanız kayıtlarda kürtaj yazmıyor cerrahi işlem yazıyor. Ne cerrahisi oldugu yazmıyor yani.

Merhaba İstanbul’da gizliliğe önem veren özel muayene kadın hastalıklar için hastane iyi bir jinekolog biliyor musunuz? Ve kayda geçmesini istemiyorum bu konu hakkında bilen biri açıklar mı durumj
Kayitsiz olmaz. Ama resitsen , gizlilik her yerde olmasi gereken bir sey zaten

Konu nedir?

Hastane degil de ozel kliniğe gidin kayit olmuyor orda. Ya da beni kaydetmediler . Kayit yapmamalari garip gelmişti. Ama unlu biryerdi nezihti yani doktor da iyiydi

Merdiven altı klinik arıyorsun sen. Kayıtsız işlem yapılmaz. Gizlilik zaten her doktorda vardır çıkıp da bir yerde seni ifşalayacak hali yok eğer reşitsen
Evet reşitim merdiven altı değil özel bi muayene olsun istiyorum beta veya ultrason e nabıza işler mi aile hekimine bilgi gider mi onu merak ettim bildiğiniz iyi bir yer varsa ya da doktor bilgi verirseniz sevinirim ☺️

Ben beta bide ultrason yaptırmak istiyorum fakat hasta gizlisine önem veren bi yer arıyorum yorumlarda e nabıza işler falan diyor bende fazla bilgim yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ☺️

Beta yı lab’da kimliğinizle kayıt olarak yaptıracaksınız. Pozitif sonuç ise düşer aile hekiminizin sistemine. Pek gizli saklı zor. İdrar testi yaptınız sanırım?

Ben beta bide ultrason yaptırmak istiyorum fakat hasta gizlisine önem veren bi yer arıyorum yorumlarda e nabıza işler falan diyor bende fazla bilgim yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ☺️

Hamilelik testi. Eczaneden test aldınız mı? Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz onlar enabıza işlenmiyor diye biliyorum

Beta baktırabilirsin,direkt aile hekimine duşmez bunun sonucu.Gittigin hastanenin eğer gebeysen sisteme giriş yapması lazım.Eger gebeysen,özel hastane mutlaka senin gebe bildirimini yapar.

Hamilelik testi. Eczaneden test aldınız mı? Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz onlar enabıza işlenmiyor diye biliyorum

ama sağlık ocağı evi arıyor pozitif sonuçta.

konu sahibesi bence de eczaneden bir test alıp yapın önce.

Dogumdan sonra tümör olup olmadigini anlamak icin pespese 2 kez gebelik testi yapildi. E nabizda görünüyor.

bu kisimdan sonrasi konu sahibi icin: Kürtajda ozel hastanede isleniyor, gebeliğin sonlandırılması olarak gözüküyor.
Aile hekiminizin diger doktorların muayenelerini gormesini e nabizdan engelleyebilirsiniz

Dogumdan sonra tümör olup olmadigini anlamak icin pespese 2 kez gebelik testi yapildi. E nabizda görünüyor.

bu kisimdan sonrasi konu sahibi icin: Kürtajda ozel hastanede isleniyor, gebeliğin sonlandırılması olarak gözüküyor.
Aile hekiminizin diger doktorların muayenelerini gormesini e nabizdan engelleyebilirsiniz
Evet öyle yaptım ama reelde oldum stresten çok az geldi

ama sağlık ocağı evi arıyor pozitif sonuçta.

konu sahibesi bence de eczaneden bir test alıp yapın önce.
Onu bilmiyordum bak

Ben yaptırdım enabızda görürüm dedim ama göremedim. İşlenmiyor dediler bana

Onu bilmiyordum bak

Ben yaptırdım enabızda görürüm dedim ama göremedim. İşlenmiyor dediler bana

Banada islenmiyor, hasta yakinina bile soylemiyoruz, bakanligin talimati var dediler. Bebegim kucuk oldugu icin esimi yollayacaktim. Kendim gittim ogrendim. 1 hafta sonra e nabizda gordum sonucu 🤦‍♀️

Back