hasta danışmanları(tıbbi sekreter)

• Konu Sahibi Konu Sahibi amel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

amel

Ziyaretçi
arkadaşlar aramızda tıbbi sekreter,hasta danışmanı varmı yani hastanelerde hastanın kayıt işlemlerini yapan görevliler..bu işte çalışmak istiyorum tabi bulabilirsem:) tavsiye edermisiniz nasıl bir iştir zorlukları veya beğenebileceğimiz yönleriyle anlatabilrmisiniz?

ethıca ıncırlı hastanesı ılan vermıs basvurdum ama hıc bır dneeyımım yok hıc sansım oldugunu sanmıyorum en azından denedım neyse

bende cok ıstıyorum hasta danısmanı olmak ama tecrube ıstıolar daha once ozel bı hastanede calısmıs olmak gerekıo

aslında ben de tıbbi sekreterlik okumak istiyorum ama iş alanları nedir yani ihtiyaç oluyor mu lise mezunlarını da bu işe alıyorlar mı vs. merak ediyorum.çalışmayı düşünmüyorum amahayat bu ne olur ne olmaz diye elimde bir diploma olsun istiyorum.
aöf 2 yıllık bölümü var. sanırım sonra dilersen dgs ile büro yönetimi bölümünden dvm edip fakülte mezunu olabiliyorsun.çalışan hanımlar bizlere biraz bilgi verebilrler mi?

Son düzenleme:
ben lise mezunlarını alıyorlar diye biliyorum..tecrübe arıyorlarr..herr tabi her hastahanenin kriterleriini bilememm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…