Bana da hep iyi gelir ama küçük olunca bi korkuyorum ama yıkamak istiyorum artikBen grip olduğu ilk gün özellikle sıcak duş aldırıyorum, annem de böyle yapardı çevremden de hep sıcak duşun iyi geldiğini duydum
19 aylık boğaz enfeksiyonu var ve maalesef çok uzun sürdü şurup içmediği kustugu için en son penisilin yaptılar biraz daha iyi gibi ama boğazları hala şiş burun akıntısı da var çocuğum resmen hastalık kokuyor yıkamak istiyorum ama arada kaliyorumÇocuğunuz kaç yaşında? Çok küçükse yıkamayın, büyükse yıkayın bence.
Hastayken terleyip duşa girince çok iyi oluyor. Duşta buharın etkisiyle burun da açılıyor
Bence yıkayın. Üşüyecek diye mi korkuyorsunuz?19 aylık boğaz enfeksiyonu var ve maalesef çok uzun sürdü şurup içmediği kustugu için en son penisilin yaptılar biraz daha iyi gibi ama boğazları hala şiş burun akıntısı da var çocuğum resmen hastalık kokuyor yıkamak istiyorum ama arada kaliyorum
Hadi yaBüyüğü yıkıyorum hep ama küçük kızımı (20 aylık) yıkandıktan sonra öksürüğü tekrar arttı.
Bence mutlaka yıkayın hem buhar tıkanan burnu açar hem çocuk rahatlar teri mikrobu gider ferahlarGrip olan çocuk yıkanırsa daha kötü mü olur ? Oğlum grip 1 haftadır yıkamıyorum ama bi yandan da yikanirsa rahatlar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Size de çok geçmiş olsun. Bir an evvel toparlanırlar inşallah.Hadi yaçok geçmiş olsun
Yok üşür diye değil daha kötü olurmu iyileşme süreci uzar diye korkuyorum 2 . Bebegim oldu ve süreç benim için çok zor oluyor boğaz enfeksiyonu geçmiyor bebeğe de geçecek diye korkuyorumBence yıkayın. Üşüyecek diye mi korkuyorsunuz?
Ateşi varsa su sıcak olmasın ama.
Ben yıkıyordum rahatlıyorlar benceGrip olan çocuk yıkanırsa daha kötü mü olur ? Oğlum grip 1 haftadır yıkamıyorum ama bi yandan da yikanirsa rahatlar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Yıkayınca hemen giydirip üstüne battaniye örtün vücut normal ısısına gelene kadarYok üşür diye değil daha kötü olurmu iyileşme süreci uzar diye korkuyorum 2 . Bebegim oldu ve süreç benim için çok zor oluyor boğaz enfeksiyonu geçmiyor bebeğe de geçecek diye korkuyorum
Ben banyo olayini hastalikla bagdastirmadm hic. Normal rutinim neyse hep banyosunu yaptrdim oglumun. Bence daha sik bile yikansa olur rahatsizken. Tabi banyo sirasinda da sonrasinda da sicak soguk dengesini iyi ayarlamak lazim cocugu iyice usutmemek adina. Bi tek buna dikkat edilmeli.Grip olan çocuk yıkanırsa daha kötü mü olur ? Oğlum grip 1 haftadır yıkamıyorum ama bi yandan da yikanirsa rahatlar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Yikayin cocuk rahatlasin19 aylık boğaz enfeksiyonu var ve maalesef çok uzun sürdü şurup içmediği kustugu için en son penisilin yaptılar biraz daha iyi gibi ama boğazları hala şiş burun akıntısı da var çocuğum resmen hastalık kokuyor yıkamak istiyorum ama arada kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?