doğumdan sonraki ilk günlerde hasta bezi mi yoksa hijyenik ped mi daha faydalı oluyor? birde sezeryanla doğum yapan arkadaşlara sorum olacak; kanamanız ameliyattan ne kadar sonra başladı veya ameliyathaneden odanıza gelirken hasta bakıcılar size ped vermiş oluyor mu, odanıza gelmeden kanamanız başlamış oluyor mu?
Canım şöyle anlatayım 15 gün önce bende sezeryan oldum, sana iğrenç gelecektir ama o an insana iğrenç gelmiyor bana gelmedi yani, can derdinden...
Hastabezi al ilk gün ve ertesi gün onu kullanırsın. sonra pede geçersin...
Benim kanamam daha amelyathanede ayıltılırken sedyeye alınırken yatağa getirilirken oldu yani aktığını hissediyordum, hemde öyle azbuz değil... Beni yatağa yatırdılar üstümü örttüleröyle hemen hastabezini falan takmadılar, , ben bikaç saat öyle durdum, yatağın altında zaten hemen toparlanbilen yatak koruyucu varmış. Sonra hemşire geldi hastabezini istedi takalım artık dedi, tabi ben amelyat yerimden çok korktuğum için, ben nasıl belimi dorultucam dedim, hani popoyu kaldırmak gerekiyor sonuçta, kadın merak etme sadece altına sürücez bağlamıycam dedi, gerçekten bağlamadı bikaç saat te öyle durudum. sonra bağladılar...
Öyle korkunç bir durum değil, zaten herkes alışmış duruma onların rahatlığı senide rahatlatıyor. Bende böyle oldu, öyle yatakta batmamıştı, ilk kaldırdıklarında yatağa baktım hiçbişey yoktu, ertesi günde tuvalette ikide bir çıkar değiştir bağla sorunu olduğu için ped takıp külot giyimek bana daha rahat geldi. ay çok mu açık yazdım ne:1shok: