bende ogle dusundum canim canped emici kilot varmis ondan alicam birde su orkidin gece uzununuIlk 1 2 gun cok oluyormus ben o yuzden hasta bezi kullanacagim ama ikisinide koy
ben debend emici kilotlardan aldım, hastane çantası için bayagı kullanışlı oluyormuş. Hemde kullan at özelliği olması da artı avantaj
Migrosta var onada bakabilirsin, kayma sızdırma gibi olasılıklar bayağı düşüyor.
bayanlar kilot şçeklinde olanlarla rahat edemezsiniz çünkü siz odaya girmeden bağlıyorlar ve inanın haraket edemiyorsunuz onu giymek sıkıntı olur bence direk hasta bezi alın 2 günden sonra pede geçersiniz zaten ayaklanın gerisi kolay.
canım ben kadınlar için olan depend külotlu hasta pedi aldım. normal doğum yaptım. doğumdan sonra temizleyip bağladılar.. sonra kontrole geldiler açıp baktılar. beni tuvalete kaldırdılar.. annem vardı yanımda yıkadı belden aşağımı sağolsun hemen o külotluyu giydim hiç de bir zorluğu yok tertemiz bir şey.. ped kaydı mı etti mi rahatsızlığı yok.. külotuma kan bulaştı mı derdi yok.. rahat rahat sağdan sola düönüyorsun bu sayede.. ilk gün hastaneden ortası pamuklu gazlı bez verdiler kanama çok olduğu için ortasına ondan koydum. hastaneden çıkana kadar kanama azaldı.. 3 gün kadar kullandım bu külotlu hasta pedini o kadar rahat ki anlatamam... herkese tavsiye ediyorum..hmm aklim iyice karisti ozaman duz hasta bezi mi aliyim bn :)
canım ben kadınlar için olan depend külotlu hasta pedi aldım. normal doğum yaptım. doğumdan sonra temizleyip bağladılar.. sonra kontrole geldiler açıp baktılar. beni tuvalete kaldırdılar.. annem vardı yanımda yıkadı belden aşağımı sağolsun hemen o külotluyu giydim hiç de bir zorluğu yok tertemiz bir şey.. ped kaydı mı etti mi rahatsızlığı yok.. külotuma kan bulaştı mı derdi yok.. rahat rahat sağdan sola düönüyorsun bu sayede.. ilk gün hastaneden ortası pamuklu gazlı bez verdiler kanama çok olduğu için ortasına ondan koydum. hastaneden çıkana kadar kanama azaldı.. 3 gün kadar kullandım bu külotlu hasta pedini o kadar rahat ki anlatamam... herkese tavsiye ediyorum..
sezaryen bile olsan bel kısmı o kadar yumuşak lastikli ki varlığını bile hissetmezsin..
sagol birtanem yazdigin icin herkez bisi diyor kafam allak bullakdaha almadim ama kararsizim bir an evvel baslamam lazim hazirliklara onlar hazir olsun bari.
daha bebisin kiyafetleri yikanacak utulencek dolaba dizilecek onun cantasi hazirlancak besik alinacak
bu dediğim hasta bezi 14 TL bir şey.. bence şöyle yap ki ben ne olur ne olmaz diye öyle yaptım: bundan al bir paket bir de normal ped al, 2 tane de lohusa külotu at çantana.. duruma göre hangisi uygun olursa onu kullanırsın.. çok masraflı bir konu değil sonuçta kafan rahat eder..
bebişin kıyafetlerini de bu hafta içinde hallet günden güne ağırlaşıyorsun zor olmaya başlıyor..
hatta ben 34. haftada çantamı ne olur ne olmaz diye hazırlayıp arabanın bagajına koymuştum. 39+6da doğurdum ama kafam rahattı
haklisin birtanem ogle yapiyim ben
basliycam agirlastigimi fark ediyorum surekli uykum var cunku.
sagol fikirlerin icin allah razi olsun bebegim
rica ederim.. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bir avazda kurtulursun inşallah..
arkadaşın dediği gibi pahalı bişey değil 2 sinden al sora tecrübelerini yazarsın hangisi daha iyi diye hayırlı doğumlarhmm aklim iyice karisti ozaman duz hasta bezi mi aliyim bn :)
arkadaşın dediği gibi pahalı bişey değil 2 sinden al sora tecrübelerini yazarsın hangisi daha iyi diye hayırlı doğumlar