Annem uzun süredir böyle dengesiz ruh halinde neyi var bilmiyorum geçmişte aşırı güler kahkahalar atar konuşur patavatsızdı, şimdi sabah uyanıyor hergün babama küfürler ediyor kendi kendine çıldırıyor zehir ediyor her şeyi bize. Konuşunca susmuyor. Babamı bazen amcamın eşiyle yakıştırıyor kafasında kuruyor olmadık şeyleri. Doktora git diyoruz ben deli değilim siz gidin diyor. Az önce kavga ettik ve babam ayırdı babama vuruyordu ilk önce bende araya girdim yeter anne dedim çıldırdım. Mutfakta vuruyordu ve orda mutfak tezgahında bıçak da vardı korktum babama birşey yapar diye. Zehir zıkkım etti bize evi yaşı da genç değil 50 yaşinda kadın durmuyor gittikçe daha kötü oluyor. Bipolar mı depresyon mu bilmiyorum bende çocukluğumdan beri depresyon yaşadım kendime özgüvenim yok bu aylar yine kötüyüm genetik birşey mi bilmiyorum bende mahvoluyorum artık hiçbir arkadaşım kalmadı soyutladım iyice kendimi yurtta kalıyordum normalde tatil diye eve geldim tatil zehir zıkkım oldu. Babamın morali hep bozuk hep üzgün. Evde duymadığım küfürler duyuyorum annemden. Babam yine sabrediyor başkası olsa döver ama babam cevap bile vermiyor sağlikli hareket ediyor ama bir yere kadar gerçekten. Abim işte ve evde babamla ben annem varız. Tedaviye de götüremiyoruz anca biri alcak koluna zorla götürecek. Bende iyi değilim 20 yaşındayım hayatımı güzel yaşayamıyorum gerçekten ben mi psikiyatriste gitmeliyim ne yapmalıyım annemi nasıl idare edeceğiz ya da ben kendimi nasıl toparlamalıyım bu evde? Çıldırmak üzereyim dayanamıyorum