hassas ve kızarık cilt için yardımmm

ptk-hyra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
21
1
28
merhaba maalesef hassas bi cildim var ve kılcal damarlarım çok öne çıkık gözümle görebiliyorum artık ve durup dururken yüzüm yanmaya başlıyor bunun için cildiyeciye giitim ama 2 krem verdi geçiştirdi açıkçası pek ilgilenmedi beğenmedim araştırmalarıma göre roza hastasıyım bu kılcal damarları yok etmem için ne yapmam gerek lazeri duydum bu konuda bilgisi olan varmı ?ve planta pura activa rose ve la roche posay ın kızarıklık için kremlerini kullananlar varmı ?konya da memnun olduğunuz cildiyeci varmı?

Lr aloe vera ürünlerini denedin mi? cilt hastalıkları için birebir bence

Kılcal damarların kaybolması için buz tavsiye etmişti cilt doktorum.
Sabah akşam üzerinde 5 dakika buz gezdirilmesi işe yarıyor.

Cilt doktoru önerdi uyguladım sorun olmuyor
aynı yerde sabit tutmayın ama sürekli dairesel hareketlerle gezdirin damarların üzerinde

hım ben bi ara kahve yi kaynatıp telvesiyle plenk yapıyodum suyunuda dondurup sabahları yüzümde gezdiriyodum bi dönem sonra bıraktım sonra acaba dedim kendi kendime bu yüzden de kılcal damarlarım olmuş olabilir mi diye de bırakmıştım ... maden sularla nasıl yapılıyor nasıl bi faydası var peki bu yöntemle biraz azalma oldumu sizde?

buz kalıplarına maden suyu koyup donduruyorsunuz
faydasını ilk 3 günde gördüm ben sonra tamamen geçti

kılcal damarlarınız gerçekten geçtimi :O hep maden sularıylama yapıyodunuz buzları peki hangi maden sularıyla yapıyodunuz

Ben geçen yaz tatilde aşırı yandım güneşten ve acil durum spreyi var onu sıktım kızaran yerlere 1 saat içinde acısı geçti ve kızarıklık solmaya başladı ve fazla inanmayarak almıştım ama kesinlikle çok iyi ürünleri var üye oldum uygun fiyata alıyorum

Yaklaşık 1, 1.5 ay önce şafak hastanesine dermatoloji bölümüne muayene olmak için gittim. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması adına detaylı antacağım. Çok belli olmayan kılcal damar sorunum vardı. Daha fazla ilerleme olmadan tedavi ettirmek istemiştim. Muayeneye gittiğimde, doktor hanıma şikayetimi anlattım. Şöyle bi yüzüme, uzaktan bakıp onları geçiririz dedi. Daha sonradan bu işlem sonrasında kabuk bile bağlamayacak dedi. Yapılacak işlemin ücretini söyledi. Oldukça pahalı olmasına rağmen, ben kendisine güvenip herhangi bir sorunla karşılaşmamak için orada yaptırmaya karar verdim ve ücreti ödedim. Bunu dışında bir de iki üç tane ilaç yazdı ve bunları kullanırsın dedi.Dışarı ücret odemeye çıktığımda ,doktorun yanında çalışan biri elinde reçeteyle bunları hemen almanız lazım eczane şurada diyerek tarif etti. Ben daha sonra almak için ısrar ettiysem de ,ilaçları acil alın dedi. Koştura koştura eczaneye gittim ,ilaçları aldım getirdim . Yapacağı işlemde kullanacak sandım doktor hanım .Fakat işlem sırasında hiçbirini kullanmadı sadece şu ilacı şu gün kullan diyerek anlattı .Sonradan anladım ki anlaşmalı oldukları eczaneden ilaçları almam için öyle ısrar etmişler. Daha sonra doktor hanım yüzüme lazer tedavisi uyguladı. Eve gittikten birkaç saat sonra çene bölgem şişmeye başladı .çenemin 1/3 ü yanmış ,su toplayıp şişti. Ertesi gün bunlar patladı ve akıntılı bir yaraya dönüştü. Yara oldukça dikkat çekiciydi, her bakan ne oldu diye soruyordu. Doktor hanıma bu durumu bikaçgün bekleyip yazdım.Fotoğraflarımı da attım Sonuçta kabuk bile bağlamayacak dedi.Beni böyle bir durum için uyarmadı ,bilseydim asla yaptırmazdım . Doktor hanım daha önce böyle bişiyle karşılaşmadığını söyledi. Uzun süre yazıştığımızda, bu yaranın zamanla geçeceğini söylererek tedavi amaçlı bir krem kullanmamı söyledi.Bunun dışında ,ilk başta uçuk olabilir dedi,daha sonra sizin kılcal damar ağınız genisse böyle bişi olabilir dedi. Kendiside gelmemi söyledi,.Ancak ben oldukça uzakta oturduğum ve yoğun çalıştığım için oraya gitmemin mümkün olmadığını ,gerekli ilaç ve kremleri kullandığımı söyledim . Ödediğim ücreti geri almak istediğimi , tedavi öncesinde cildimi inceleyip beni hiçbir şekilde uyarmadığını gerekirse gerekli yerlere bildireceğimi anlattığımda, kendisi iyi niyetli olmam gerektiğini ,şikayet edersem bununla başa çıkabilecek kapasitede olduğunu söyledi. Attığı mailler mevcuttur. Benim niyetim kötü olsaydı kendisinin bile haberi olmadan davamı açardım zaten. Ben sadece ödediğim ücreti geri istiyor, yüzüme müdahale istemiyordum .Zaten o saatten sonra kendisine güvenmiyordum da. Kendisi yaranın ve izin zamanla geçeceğini söyledi.Yaklaşık 2 ay olucak hala izi duruyor. Belki 1 sene sonra geçecek ,ama benim şikayetim madem damar ağım genişti ve böyle birşey olabilirdi ,neden beni tedavi öncesi uyarmadı .En azından ücretimi geri ödeyebilirlerdi . Lütfen gerçekten araştırmadıktan ve emin olmadıktan sonra doktorlara gitmeyin .Sonuçta canımızı emanet ediyoruz

• Beğen
Reactions: fyi
bazı doktorlar sadece parasına bakıyor ya maalesef kimseye güvenemiyoruz hastayı hiç düşünmüyor çok çok geçmiş olsun :KK43:

bazı doktorlar sadece parasına bakıyor ya maalesef kimseye güvenemiyoruz hastayı hiç düşünmüyor çok çok geçmiş olsun :KK43:
Çok teşekkür ederim. Eger boyle bir sorununuz varsa ,kızılayda kılcal damar için tedavi yöntemi bulunuyor. Hemde çok uygun bir ücretle. Ben şafak hastanesi özel olduğu için ,devletten daha güvenilirdir diye düşünmüştüm,Siz sakın böyle bir yanılgıya düşmeyin

X