- 14 Mart 2023
- 191
- 213
- 23
- 35
- Konu Sahibi yorguntosbik
Merhaba hanımlar.Bir haftadır eşimin ananesi annesi babası bendeler. Eşim haftanın 2 günü çalıştığı yerde kalıyor bundan önce 2senedir haftada 1 eve geliyordu yeni başladı 5 gün gelip 2 gün orda kalmaya. 3 ve 4 yaşlarında aşırı yaramaz çocuklarım var. Evi çok fazla dağıtıp kirletiyorlar. Bütün gün arkalarını toplasam da işim bitmiyor. Şimdi ailesi de burda evim korkunç duruma geldi.o çok önemli değil işi bir şekilde hallederim de kv herkesi canından bezdiren, ruh sağlığı inanılmaz bozuk biri.bir dakika dahi susmaz. İnsanın sinirini oynatan şeyler konuşuyor durmadan eski şeyleri anlatır bir anda ağlar bir anda yersiz şekilde çok güler.insanda beyin bırakmıyor. Hic yerinden kalkmadan sürekli hizmet bekliyor hayatta kimseye faydası yok yolunu bulmuş etrafındaki herkesi kendine hizmet ettiriyor iş yapmayı hiç sevmiyor oldu olası tembelmiş. Gitmek te istemiyor bu kış,kp haftaya gidiyor o gitsin ben gitmem burdayım diyor. Eşim sabret gider diyor. Bu akşam aşağı ananeyi indirdim eşimin teyze çocukları almaya geldi önde 30 yaşlarında bi bekar kızı var o oturuyordu baktım bi kaç saniye inmeyince acaba arkaya mi oturacak anane diye düşündüm dedim ki acaba anane öne otursa daha mı rahat olur sonra inmesi dedim, kız öyle tersledi ki beni neye ugradigimi şaşırdım e öyle olcak heralde Allah Allah o kadar düşüncesiz de değilim cıkcıkcık allahim yarabbim filan diye gitti arka tarafa ben ona düşüncesiz olduğunu ima etmedim ki ben o kadar dalgın oluyorum ki o da o an belki dalmış olabilirdi bilmiyorum,hatta komşum kapiya çıktı ben eve girerken o niye seni öyle tersledi sen kotu bi sey demedin ki dedi onun bile dikkatini cekmis ,kimseye bir şey demeye gelmiyor çok canım sıkıldı hiç içlerine gitmek gelmiyor içimden anneleri de yani eşimin teyzesi geldiğim günden itibaren canımı çok acıttı sürekli yanımda yeni gelinler böyle yeni gelinler şöyle diye daha gelin olduğumu anlamamıştım bile insana bi bardak su vermezler ölüme terk ederler ver ver doymazlar biz hiç insan değilmişiz demek ki gibi daha bir sürü laf söylüyordu yanımda bunların kırıcılığı yüzünden esimle evlendiğime bin pişman oluyorum keşke bekar kalsaydım da bu kadar yükün altına girmeseydim insanların da derdini çekmeseydimdiyorum