- 21 Temmuz 2018
- 7.051
- 21.084
Kedim tam 1 aydır kusuyor. Röntgenler tahliller serumlar ilaçlar birden fazla vet gördü yavrum mama yer yemez kusuyordu. En son bir veteriner mide de sıvı görüyorum dedi ve bir ilaç başlattı dün onun son günüydü 1 haftadır kusma vs yok cok şükür. Konuya gelecek olursam, veterinerin onerisiyle gastroenteric bir mama kullanıyordum 1 aydır ama o kadar zam yapmışlar ki, muadili bir mamada söylemedi maalesef, kendi arastirmalarimla bir mama buldum, hills sensitive stomach. Kullanan var mı veya bir veteriner yorum yazarsa çok çok memnun olurum
-Hastalıktan önce hills kullanıyordum
-Veterinerinerimize danistim hills stomach kullanabilir dedi fakat ben kıyamadım gastroenteric mamadan aldım tekrar. Hills ile karıştırıp ver, bitince hillsten devam ama kusmaya başlarsa gastro mamayla hayatına devam edecek dedi. Yaşayanlar olursa faydalansın diye ekledim.
-Hastalıktan önce hills kullanıyordum
-Veterinerinerimize danistim hills stomach kullanabilir dedi fakat ben kıyamadım gastroenteric mamadan aldım tekrar. Hills ile karıştırıp ver, bitince hillsten devam ama kusmaya başlarsa gastro mamayla hayatına devam edecek dedi. Yaşayanlar olursa faydalansın diye ekledim.
Son düzenleme: