• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hassas içerik yardımcı olun ne olur

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.242
-23
118
IMG_8148.jpeg
Kızlar 18 haftalık hamileyim ayakta durunca bu renk akıntı geliyor rengini çözemedim
Akşamları bir tane progestan kullanıyorum gün içinde gelmedi az önce geldi bu şekilde iki gün sonra detaylı usg var ama içim içimi yiyor başına gelen var mı sizce kanama mı bu

Eki Görüntüle 3549529 Kızlar 18 haftalık hamileyim ayakta durunca bu renk akıntı geliyor rengini çözemedim
Akşamları bir tane progestan kullanıyorum gün içinde gelmedi az önce geldi bu şekilde iki gün sonra detaylı usg var ama içim içimi yiyor başına gelen var mı sizce kanama mı bu
Tam anlayamadım canım sarı gibi mi kahverengi gibi mi

Eki Görüntüle 3549529 Kızlar 18 haftalık hamileyim ayakta durunca bu renk akıntı geliyor rengini çözemedim
Dr una ulaş bir sor bence bu haftalarda olması normal mi ki şeffaf olsa neyse ama enfeksiyonda olabilir

Enfeksiyona benziyor gebellikte genellikle olur. Bebek yüzünden vajina florası bozuluyor demişti doktorum

Kahverengi lekelenme iç çamaşırlarınızda tuvalete gittiğinizde peçetenizde falan görürdünüz kanama değildir muhtemelen doktorunuzla görüşün o sizi doğru bir şekilde yönlendirir

Back