hassas gebelik testi

Ilk idrarla yapsan daha iyi olur ama gunun gectiyse gunun herhangi bir saatindede yapabilirsin canim.Hadi hayirlisi

Gebelik varsa ckar diye dusunuyorum yada dayanabiliyosan bi kac Saat tuttugun idrarla yap daha konsantre olur

e bir kaç saat tutmakla olursa dayanırım tabi.Ama yarın sabaha nasıl dururum onu bilemiyorum.Belkide boşuna hevesleniyorum.Ama şu bel sırt ağrıları sağolsun.Bu ay ciddi ciddi meraklandırdı beni

bilirim bu duyguyu acabami diye beklersin negatif cikicak diye yamak istemezsin ama meraktanda olursun testi yaparsin negatif acaba erkenmi yaptm dersin bi bakarsin bi kac Saat sonra hastalanmissininsallah istedigin sonuc cikar canim

bilirim bu duyguyu acabami diye beklersin negatif cikicak diye yamak istemezsin ama meraktanda olursun testi yaparsin negatif acaba erkenmi yaptm dersin bi bakarsin bi kac Saat sonra hastalanmissininsallah istedigin sonuc cikar canim

En iyisi gelmezse yarın sabahı beklemek.Yine aynı hüsranı yaşamak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…