Hassas Ciltler İçin Nemlendirici

kışın soğuktan yazın sıcaktan kızarıyoruz :umursamaz: ha birde sinir utançsempatiksalakcinni işe yaradığına sevindim nasıl zor bir durum olduğunu biliyorum :kedi:kaydirigubbakcemile3

bu kış çok kırmızı gezdiğim için aman aman avene legere spf 20 bana göre değil onu biliyorum cildiniz hassassa yağlıysa kışın nemsizlik problemi yaşıyorsanız avene ii gelmiyor üstüne gitmeyin benim gibi bitirmeye uğraşmayın derim:umursamaz:
çerkez göz altına krem kullanıyor musun uygun fiyatlı tavsiye edeceğin birşey var mı cnm ben hiç kullanmadım gözaltım da kuruluk hissediorum ve göz altımı ihmal ediyorum sanırım çünkü göz altımda iki tane mor damar çok belirgin bir gözümde ne yapcameyvahedigeldismile

kızlar cliniue ddml nemlendirici herkese onerırım
fakat gunduz icine ya benev pure titanium eklenmeli ya da baska bir gunesten koruyan krem kullanın
kızarmanızın sebebı kuruluk ve gunes

senin kullandığın bu mu ? tam olarak böyle mi yazılıyor

bu kış çok kırmızı gezdiğim için aman aman avene legere spf 20 bana göre değil onu biliyorum cildiniz hassassa yağlıysa kışın nemsizlik problemi yaşıyorsanız avene ii gelmiyor üstüne gitmeyin benim gibi bitirmeye uğraşmayın derim:umursamaz:
çerkez göz altına krem kullanıyor musun uygun fiyatlı tavsiye edeceğin birşey var mı cnm ben hiç kullanmadım gözaltım da kuruluk hissediorum ve göz altımı ihmal ediyorum sanırım çünkü göz altımda iki tane mor damar çok belirgin bir gözümde ne yapcameyvahedigeldismile

tatlım kullandığım yok şuan ama sanırım yavaştan araştırmaya başlamam lazım

bende çok dertliyim,lacroh kullandım,hiç iyi değil,kayısı çekirdeği sabunu,üzüm çekirdeği sabunu,lancome,lancaster,vichy hiç iyi gelmedi,hatta biri e vitamın kapsulu buydağ yağı ve kreim tarıfı verdi,maf etti.olay de maf etti,sabemed maf etti,açıkcası bir tek shısedo iyi geldi.oda çok pahalı,cildiyeye gitmeye karar verdim.

ben yeni bir nemlendirici aldım reklamları dönüyordu fiyatıda uygun gelince aldım vıchy aqualıa thermal cildimi rahatlatıyor,hassas cildi olanlar için ama arada bir kızarıklık oluyor sanırım hiçbir krem onu geçirmeyecek. Doktor yardımı almak en sağlıklısı olacak gibi görünüyor.işe yarar şeyler bulursanız paylaşın arkadaşlar.

cerkes demek aqua thermal aldın ben de alcaktım son anda vazgeçtim bepanthol kullanıyom şuan benim cilt yağlı nemsizdi şimdi maaşallahı var sabah akşam biraz ağaır gelebilir yoğun nemlendiriyor maskelerle dengeliyorum ya yağlanmak umurum dışı oldu çünkü sıfır kızarıklık şu an hassasiyette normal yani göz çevresi netrogena aldım hergün kullanmadığım halde memnunum neutrogenanın nemlendiricisi hem yağsız hem parfümsüz onu da alcam sabah onu akşamda bepanthol kullancam dengelenir diyorum ben de tavsiyeler böyleee kızzlarrrrr, hatta güneş kremimi de 30 indircm galiba ya faktör artıkça kimyasallar çoğalıyormuş bilmem ne nemlendirici 20 faktör olursa güneş kremi 30 yeter diyorum hayatımı anllattım heee

cerkes demek aqua thermal aldın ben de alcaktım son anda vazgeçtim bepanthol kullanıyom şuan benim cilt yağlı nemsizdi şimdi maaşallahı var sabah akşam biraz ağaır gelebilir yoğun nemlendiriyor maskelerle dengeliyorum ya yağlanmak umurum dışı oldu çünkü sıfır kızarıklık şu an hassasiyette normal yani göz çevresi netrogena aldım hergün kullanmadığım halde memnunum neutrogenanın nemlendiricisi hem yağsız hem parfümsüz onu da alcam sabah onu akşamda bepanthol kullancam dengelenir diyorum ben de tavsiyeler böyleee kızzlarrrrr, hatta güneş kremimi de 30 indircm galiba ya faktör artıkça kimyasallar çoğalıyormuş bilmem ne nemlendirici 20 faktör olursa güneş kremi 30 yeter diyorum hayatımı anllattım heee

canım bepanthol'ü yeni duydum doktorun yazdığı birşey mi yoksa kozmetik mi demek sende işe yaradı bu güzel bir haber. Benim aldığım nemlendirici cildimi rahatlattı ve daha düzgün görünmesini sağladı kızarıklık tam olarak geçmedi ama yinede diğer ürünlerden daha iyi geldi diyebilirim. Bana kullandığın kremle ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin? göz çevresi için herhangi bir atılım yapmadım henüzkaydirigubbakcemile3

bepantol dermokozmetik vücut losyonu olarak satılıyor 200 ml her cilt tipine göre var hem yüze hem vücudada uygulanabiliyor internete yazarsan bir çok bilgi çıkar hatta 3 çeşidi var ben normal ve yağlı ciltler için olanı kullanıyorum zaten yazın cildim daha yağlı oluyordu benim kışın hangisini kullanırım bilmiyom işte kışın havalar soğuyo nemsiz kalırsa kuru cilt için olanını alırım vücudada onu sürerim o zaman işte böylee fiyatı 25 tl reklamları yapılınca dedim marketlerde bulurmuyum bulamadım :p hatta
dr larda tavsiye ediyormuş heralde erkan topuz kanserli hastalara bile tek tavsiye ettiği ürün buymuşbilmiyorumkismile

kremi hiç duymamıştım demek bu kadar iyi sen bu kremi kullanırken güneş kremide kullanıyormusun peki

kullanıyorum işte neutregona alırsam sabahları onu kullanırım diyorum o yağsız benim güneş kreminin nemlendirme özelliği yoktu zaten yoğun nemlendiriyor yağlanabiliyor cilt ama kızarmıyor mersin sıcak yine de sürüyorum kıvamı sıvı gibi zaten

neutrogenadan memnun bir çoğunluk olunca onuda alıyım diyorum işte kremlere karşı bir zaafım oldu hep alıp denemek isiyorum

her duyduğunu deneme bence bak cildinde düzelmeler var daha önce hangileri iyi gelmişti bir düşün ve bundan sonra onları kullan bende senin dediğin kremi alacam çok yoğun nemlendiriyor dedin belirli günler sürerim o kremi yani en azından şimdilik düşüncem bu

arkadaşlar benim de cildim aşırı hassastır, kılcal damarlar sanki yüzeyde gibi cizgi cizgi duruyolar şu ana kadar denemediğim ürün kalmadı ama kışın soğuktan yazın güneşten yine kıpkırmızı ve tahriş olmuş bi suratla dolaştım. en son deodarant almaya gittiğimde kozmetikte bir cilt uzmanı vardı ve bana lirenenin kılcal damar görünümünü ve kızarıklığı azaltıcı gündüz kremini önerdi testırını aldım ve 3 gün denedim çok hoşuma gitti. sonra gttm bir kutu aldım 54 liraydı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve inananın çok rahatım artık ne tahriş ne yanma olmuyor yüzümde ayrıca 8 faktörlük koruma sağlıyo ve bu yüzden tekrar güneş kremi de sürmüyorum tabi denize falan giderken altına bir de güneş kremimimi sürüyorum.herkeste aynı etkiyi gçsterir mi bilmiyorum ama ben çok faydasını gördüm ve paylaşmak istedim sizlerle dermatolojik bir ürün ve parfümsüz,alkolsüz.

teşekkürler bico büyük eczanelere sormak lazım. bu arada ben yarın yüzüme bakım yaptırmya gidiyorum.birde tam olarak şu hassaslıktan kurtulabilsem süper olacaktı.

ee bakım nasıl geçti parlamışsındır cnm hassaslığa etkisi olmuştur bende tlfonda sormuştm birara öyle vaatleri vardı,mutluluk cvpları bekliyom valla sendenkaydirigubbakcemile2

valla süper geldi ya ayda bir kez giderim artık :):) peeling yaptı,buhar verdi,ozon muydu neydi ondan verdi,nemlendirdi,cildi düzeltmek için işlemler yaptı.güzeldi yani :dance:

oo sıhatler olsunnkaydirigubbakcemile3 ya benimde tenimin rengi koyulaştı yüzüm anlamadım artık bembeyaz değil neyseohaoldumsmile

X