• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasret..

hoşgeldin... Allah bir an önce kavuşmanızı nasip etsin canım...bende yakında asker yolu bekleyeceğim birlikte bekleriz artık :)

Ben de asker yolu bekliyorum ama 4 günümüz kaldı Allah'a şükürler olsun.

Evli olunca eminim çok daha zordur.Ama asker yolu beklemek her türlü zor.Hem özlüyorsun hem de askerdekilerin psikolojileriyle uğraşıyorsun :)Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla geçer günler.

Bu arada bende sevgilimde Samsunluyuz.Eşin açısından sevinmelisin Samsun çok güzel bir yer.Benim aşkım da İstanbul'da.

hadi Allah kavuştursun :) ben nasıl geçireceğim onca zamanı sevdiceğimsiz bilmiyorum :( artık senden tüyolar alırız canım:) evliyken çok daha zor bence de...Rabbim hepimize kolaylık nasip etsin inşallah

canım Allah kavuştırsun benim eşimde askerde çok şükür bizim 82günümüz kaldı acemi birliği bizimde samsun sıhhıyeydi şimdi ardahanda ve bizim 2.5yaşında oğlumuz var rabbim onları bize bağışlasın:16:

Benim de nişanlım askerde 375 günü devirdik sadece 79 günümüz kaldı çok şükür.. Hasret nedir iyi bilirim RABBİM sağlıcakla kavuştursun seni işte şafak panomuzada bekleriz orda şafaklarımızı yazıyoruz sohbetler ediyoruz.

Benim de nişanlım askerde 375 günü devirdik sadece 79 günümüz kaldı çok şükür.. Hasret nedir iyi bilirim RABBİM sağlıcakla kavuştursun seni işte şafak panomuzada bekleriz orda şafaklarımızı yazıyoruz sohbetler ediyoruz.

bzim 444 günümüz war oh ne güzel Allah hayırlı teskereler wersin cnm ne gsel banada nasip olsun son günleri saymak :72::72:

Ben de asker yolu bekliyorum ama 4 günümüz kaldı Allah'a şükürler olsun.

Evli olunca eminim çok daha zordur.Ama asker yolu beklemek her türlü zor.Hem özlüyorsun hem de askerdekilerin psikolojileriyle uğraşıyorsun :)Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla geçer günler.

Bu arada bende sevgilimde Samsunluyuz.Eşin açısından sevinmelisin Samsun çok güzel bir yer.Benim aşkım da İstanbul'da.

usta brliği gsel yere düşsün inş. ankaraya gtme ihtimali warms

benım eşımde gıdıcek askere napıcam o zaman bılmıyorum bıde oglum var onunla oyalanırım belkı anlamam dıyorum ama yınede zor gelıcek emınım

Back