• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasret size neyi öğretti?

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.003
1.065
333
Ben bu kadar sabırlı bi insan değildim, her isteğim anında olmalıydı, 4,5 aydır onu istiyorum ama olmuyo:) sabırlı olmayı öğretti...
Çok sinirliyimdir, tartışmaktan çekinmem, ama zaten özlemişim bide küsüp sesine bile hasret kalmayı göze alamam... tahammülü öğretti...
Hep kadınlar daha ilgilidir erkeklere göre derler, ben de yok öyle bişey seviyosa iki tarafta ilgilenir derdim, öle deilmiş... erkeklerin gerçekten daha duygusuz olduklarını, işleriyle daha çok ilgilendiklerini,ilk zamandaki ilgilerinin kesinlikle zamanla azaldığını öğretti;)...
Eskiden aşk meşk bi yere kadar, önemli olan insanın kendisi, hiçbişeye değmez derdim... öle deilmiş... kendimden daha çok önem verdiğim biri var ve bi yerlerde nefes aldığını bilmek bile mutlu ediyo ve onu beklemeye değer... gerçek manada aşkı öğretti...
Çok kolay ağlayan biriyimdir, saçma sapan şeylere bile ağlarım... gerçekten değecek bişey için ağlamayı öğretti...
Çok karamsarımdır, her şeyin en kötüsünü düşünürüm... kötü düşünmek istememenin nasıl bişey olduğunu öğretti, pollyannacılığı öğretti, hep umutlu olmayı öğretti...
Beklemeyi hiç sevmem, otobüs beklerken bile söylenir dururum, Beklemeyi öğretti...
Bekliyorum ve beklemeye değeceğini bilerek...
size neyi öğretti hasret?:asigim:

Tek bir amaca yoğunlaşıp, asla pes etmeden kavuşmayı beklemeyi öğretti.. Sabretmeyi, duygularını dizginlemeyi öğretti. Beklemenin güzel yanlarını öğretti.. Daha sayayım mı? (:

vazgeçmemeyi sabretmeyi her zaman daha fazla daha fazla özleyip ona daha çok bağlanmayı olgunlaşmayı bazen duygusallaşmayı

yanındayken kıymetini bilmediğin için pişmanlık duymayı ve o uzaktayken aşkımızın herşeyden büyük olduğunu öğretti

Buyumeyi, olgunlasmayi,sabretmeyi... her kosulda onun sagligini, mutlulugunu isteyebilmeyi,hayata baska pencereden bakabilmeyi ogretti..varsin ask bitmis olsun bunlari yasayabilmek bile inanilmazmis..onu da ogretti..

yazsam o kadar uzun bir liste olurdu ki..
ama en önemlisi sabretmeyi öğretti
deli gibi özlesem de, günlerce ağlasam da, ona çok ihtiyacım olsa daaa hiç bişey yapamayıp sadece sabretmeyi öğretti:delphin:

yazsam o kadar uzun bir liste olurdu ki..
ama en önemlisi sabretmeyi öğretti
deli gibi özlesem de, günlerce ağlasam da, ona çok ihtiyacım olsa daaa hiç bişey yapamayıp sadece sabretmeyi öğretti:delphin:
en çok da bunu öğretiyo galiba, şu an gerçekten çok ihtiyacım var ona, başkasında teselli bulamam, ama yanımda yok malesef...senağlama

en çok da bunu öğretiyo galiba, şu an gerçekten çok ihtiyacım var ona, başkasında teselli bulamam, ama yanımda yok malesef...senağlama

seni çok iyi anlıyorum
2 senedir aynı şeyleri yaşıyoruz ama yok elden gelen bişey seslerini duymakla yetineceğiz

özlemenin bile nekadar güsel olduğunu öğretti özlemden burunun ucu sızlıyomuş bunu tam manasıyla gerçekten yaşadım bunu öğretti... umut etmeyi öğretti ve hala biumut bekliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2 yıldır seviyorum ve benden 12 saatlik uzaklıkta..özlemin ne demek olduğunu, sabretmeyi, eğer gerçekten ortada bi aşk varsa beklemyi, onun için herşeyi göze almayı öğretti.Şeniz

aramızdaki bağlılığımızın aşkımızın ne kadar büyük olduğunu, sevdiğim yanımda olmadan koca İstanbul'un bana dar geldiğini öğretti

Back