Haşlanmış yumurta diyeti

Isabelleu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
43
21
3
26
bu sefer yeniden bir kilo verme duraksama sürecindeyim . Bu yüzden bunu bir detoks olarak görüyorum . Ve yarın başlıyorum ! Neden yarın çünkü günün yarısı bitti . Evet nasıl işleyecek bu süreç ben 5 günlük yapmayı düşünüyorum eğer etkili olursa bir hafta olabilir . Günlük sadece 3 tane haşlanmış yumurta yenebiliyor bu detox ta ve çay yeşil çay kahve sınırsız günlük 2-2.5 litre su ve egzersiz . Daha önce 3 gün yaptım ve 3 kilo verdim . Ama zor olduğu için bırakmıştım . Uzun bir süredir diyetteyim her türlü şeyi deniyorum . Kilo problemi yaşayanlar biraz olsun beni anlıyorlardır . 96 kiloydum şuan güncel kilom 75 aslında çoğu gitti azı kaldı . Bana destek olmak isteyen motive olmak isteyen katılabilir .

Bu tarz tek tip diyetler çok sağlıksız ama ve vücudunu aşırı yoruyorsun şoka sokuyorsun resmen. Tavsiyem düzenli ve sağlıklı bir beslenme programı uygulaman. Sonuç alsan bile bir süre sonra verdiğin kiloyu geri alma ihtimalin var. Motivasyon istiyorsun anlıyorum bende yaşadım kilo problemi o psikolojiyi çok iyi biliyorum ama girdiğin yol çok yanlış.

kolay gelsin ama aşırı zor bi diyet ve kahve çok içilirse vucutta yağı tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…