Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haşlanmış limon suyu kullanıp zayıflayan var mı? Bana yardımcı olun lütfen. Nasıl yapılacak kac gün sürecek detaylı anlatın bana...
Aksamdan hazirlarsaniz daha iyi dinlenmis oluyor.bes tane limon.bes dis sarimsak.iki uc santim taze zencefil.iki litre su.limonlari bir kaseye sıkın.uzerine sarimsagi ve zencefili rendeleyin veya blendirdan cekin.tencereye iki litre suyu koyun.siktiginiz limonun kabuklariyla birlikte kaynatin 15-20 dakika.kabuklar iyice yumusayinca diger hazirladigimiz sarimsakli karisimi dokelim.bes dakikada onunla kaynatin ve altini kapatip sabaha kadar sogumasini bekleyin.sabah hepsini blendirdan cekin ve suzun.ben ince buyuk suzgecle suzdum.biraz kivamli bi icecek oluyor
Denesek mi Eses :)Mideniz ağrımıyor muydu
Yemenize de dikkat ettiniz mi?
Limon yağ yakıcı ama zararı olur mu
Denesek mi Eses :)
Teşekkür ederiz canım biz de deneyelim. Şimdi özetle sabah ve akşam yemeklerden önce içiyoruz değil mi?Ben bir ay duzenli icerek 6 kilo verdim.spor yapsaydim daha fazla verebilirdim.simdi vucudum bagisiklik yapmasin diye 15 gun ara verdim.bu vermis oldugum aradada sabahlari ilik elma sirkesi limon iciyorum.bir bardak suya yarim limon ve bir yemek kasigi sirke.dinclik veriyor
Benim hiç bir ağacım yok çarşı ağacım var artık oradanBilmem
kışın limon ağaçlarım var benimm☺☺
Benim hiç bir ağacım yok çarşı ağacım var artık oradan
Yazın tüm tutuşursunuz diyorsun yani.. : D Haklısın canım dediğin gibi yapmak daha iyi.Kısin yapmak daha mantikl.havalar sicakken yaptiginda zencefilin verdigi sicaklikla insana fenalik geliyor