Şampuan ve Saç Kremleri HASK MARKA SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ KULLANAN VAR MI?

Benim saçlarım oriel yüzünden mahvolduğu için mecburen saç kremine ihtiyaç duyuyorum :/ Çok merak ettim şu Hask ı :)

Benim saçlarım oriel yüzünden mahvolduğu için mecburen saç kremine ihtiyaç duyuyorum :/ Çok merak ettim şu Hask ı :)
Canım bir dene istersen zaten fiyatı oldukça uygun. Bir de şu da bir gerçek, bakım ürünleri her insanda farklılık gösteriyor. Ben burada çok okudum x kişinin bayıldığı parfümü,kremi,şampuanı bir hevesle gidip alıyorsun."Bu mu bu kadar övülmüş" diyip çöpe attığım da oluyor.Bu tarz şeyleri en iyisi deneye yanıla bulmak. Ama saçların asiyse,duş sonrası kabarıklık varsa çok memnun kalacağına eminim

Evet çok haklısın her bakım ürünü kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor , şuan elimdeki şampuanım bitsin kesinlikle alacağım şampuan bu olacak :) İnşallah bana da iyi gelir kabarıklık eskiye nazaran fazla yok , bakım uyguladığım için ve doğal içerikli şampuanlar kullandığım için kabarıklıktan ve sertleşmeden büyük oranda kurtuldum gibi.. Umarım tamamen kurtulurum :)

Dene canim mutlaka.Ben de kullandikca yorum yazarim,mesela sabah kokusu vardi suan farkettim ki guzel kokusu gitmis.Yani sacim bildiğin hiç bir sey kokmuyor.Yorumlarda okuduklarimiz dogru yani

Dene canim mutlaka.Ben de kullandikca yorum yazarim,mesela sabah kokusu vardi suan farkettim ki guzel kokusu gitmis.Yani sacim bildiğin hiç bir sey kokmuyor.Yorumlarda okuduklarimiz dogru yani
Bugün gratis te kokladım kokusunu da beğendim çok da hafif kokmuyordu aslinda ama demek ki saçta kokusu kalmıyor . Olsun iyi gelsin saclarim toparlansin da saç sprey leri serumlarla koku desteklenir elbet

Kızlar ben Hask keratinli şampuanda karar kıldığımı ve ilk yıkamada aşırı derece memnun kaldığımı yazmıştım. Hala da en memnun kaldığım şampuan bu diyebilirim ancak nedendir bilmiyorum,ilk yıkadığımdaki gibi dümdüz ve ipek gibi yapmıyor sanki.Kullananlar varsa sizin de öyle mi? Acaba ilk yıkadığımda saçımda keratin eksik olduğu için mi öyle güzel yapmıştı?Kullandıkça fazla mı gelmeye başladı anlamadım ki? Bu bitince Hask'ın diğer şampuanlarını deneyeceğim bir de bakalım.

Hindistan cevizlisini deneyebilirsin

Dün internetten Davines şampuan siparişi verdim. Evdeki Hask'ı da doğru çöpe attım. Kızlar alıp kullanmadan önce 2 kere düşünün.Saç derimde probleme sebep oldu,kepek yaptı.Dün saç diplerimi elliyordum sivilcemsi bişeye denk geldim,bir de baktım kepekmiş Saçımdan almaya uğraştıkça da kanadı. Bu şampuanı aldığıma bin pişmanım. İlk bir kaç yıkamada mucizevi bir güzellik kattı, 2 hafta sonra da bu haldeyiz.Eşim de kullanıyordu,onda azıcık kepeklenme dışında bir problem olmadı

Merhabaa
Youtoube da gezinirken bu markanin adini duydum.
Benim icin en onemlisi icerik.
Ve saf icerigi beni cezbetti.
Aklimda bir sampuan vardi zaten arindirici olarak alacagim. O da organik. Petal fresh. Ama ikinci sampuan olarak da bunu almaya karar kildim gibi .
Ancak hangisi alacagimi bilemedim.
Keratin protein mi?
Monoi oil mi?
Hindiatan cevizli mi?
Sacim kepekli. Nispeten kuru. Ve dokulme mevcut.
Kullanan varsa cevaplarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…