Hasır tavan konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce nasıl? ( Resimli )

elissacım bende sakaryalıyım :) sanırım düğünün var benimde mayısta var.bizde ev aldık içini yaptırma aşamasındayız.çok hoş olmuş tavanların.evin nerede benimki serdivanda

bence tavan farklı olmus yaa degişik bişiii söktürme kalsın ev boyanıp esya olunca daha güzel dururr
simdi cok göz yoruyomus gibi geliyo ama degişcektir

bence kartonpiyelerde sade olsaydı güzel durabilirdi. ama şu durumda tavan spor kartonpiyerler klasik olmuş.

Açıkçası bende beğenmedim. Tabiki evinizdeki eşyalarda önemli. Bence çok modern ve geniş bir ev için (kartonpierler sökülmek kaydıyla) güzel olabilir ama ev klasik ve küçük ise güzel durmaz.

BENDE PEK SEVMEDİM.
ÖZELLİKLE KENAR KARTONPİYER SEÇiMİ ÇOK YORUCU KENARLARI DAHA SADE BİR MODEL YAPTIRSANIZ BELKİ OLURDU.
fotoraf1476gl3.jpg

RESİMDEKİ GİBİ ...
TAVAN DÜZ OLSA KENAR KARTONPİYER O ŞEKİLDE OLSA YİNE YORUCU GİBİ GELDİ...
SALON DEĞİLDE KORİDORDA OLSA DAHA HOŞ OLABİLİRDİ BELKİ...

SEVGiLER...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim annemlerde yaptırdı aynen her odaya,fakat bu model bana biraz göz yorucu geldi,bunların sade ve yatay dikey kısa ve uzun çizgili sade bir modeli var oodaha sade ve güzel duruyor,birde kız kardeşim senin yaptırdığın modeli çocuk odasına yaptırdı ve şu şekilde uygulattı çok güzel durdu,1 kare pembeye boyanmış,1 kare beyaz,çok hoş durdu,iyi bir usta yapmıştı bu şekilde çok değişik duruyo,evin sıcaklığındada çok etkisi var.

Ben pek beğenemedim herkezin zevki beğenisi farklı tabi
kartonpiyerler çok şekilli çok dönemeçli ve kaba olmuş tavanın yanında. biraz daha ince ve düz çektirebilirdin

bence tavan çok güzel ..ilk defa görüyorum..salonuma düşünebilirim ..arkadaşların dediği gibi kartonpiyeri daha sade olabilir...

annemler yeni evlerine yaptırdı çok güzel duruyor modern bir havası var gösterişli.annemden sonra apartmanda gören yaptırmış.her gelen bizde yaptıralım bundan diyor.

Tekrar merhaba KızLara.s.
Herbirinize çok ama çok teşekkür ediyorum:1hug:
Çoğunluk kartonpiyerlerin sade olmasından yana..
Bakalım birde boyanıp yerleşince foto eklerim o zaman nasıl görünücek
Yani söktürmüyoruz kızlar. Allah sağlık verirse 2 - 3 yıl kullanalım bakalım..
Bazı arkadaşlarım oda darsa tavanın hoş olmayacağından bahsetmiş. Odamız baya büyük ve aydınlık
Ve yalnızca bu model salonda var diğer odalarımızın tavanları bu şekilde değil düz.
Kartonpiyerleri de sade ve damalı.
Tekrar teşekkür ediyorum kızlar fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.
Sevgiler..a.s.

Sevgili elissa bencede gayet güzel görünüyor zaten kararını vermişsin.Burada arkadaşımın evinde var sık sık düşüyor parçaları ancak bu havayla ilintili bir durumda olabilir.Antalya nın nemine dayanamamış olabilirler :)Güle güle kullan cnm

Sevgili elissa bencede gayet güzel görünüyor zaten kararını vermişsin.Burada arkadaşımın evinde var sık sık düşüyor parçaları ancak bu havayla ilintili bir durumda olabilir.Antalya nın nemine dayanamamış olabilirler :)Güle güle kullan cnm

teşekkür ederim cnm. Ama düşeceğini sanmam :) Alçıdan farklı hafif bi şey tavandaki

annen kıskanmıştır benimkide kıskanıyo eee kız vermek kolay mı :)))) çok güzel olmuş bence devam

canım böyle bişiyi nasıl beğenmedin sennn... inanılmaz orjinal ve farklı. millet deişiklik ararken sen bunu beğenmiyon :mymeka: kızdırdın bak şimdik beni :roflol:

annen kıskanmıştır benimkide kıskanıyo eee kız vermek kolay mı :)))) çok güzel olmuş bence devam

annem kendi evini neden kıskansın :))
canım benim o evde ailemle beraber yaşıycam :1hug:

Burcuözgecim cnm bnm kızma gülüm :roflol: kullanıcaz söktürmüyoruz
çay içmeye beklerimhihoyyyt

Back
X