• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasır tavan konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce nasıl? ( Resimli )

elisaa

Minik Serçe
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
4.405
2
116
43
Sakarya
Merhaba KızLara.s.
Evimiz henüz yeni yapıldı ve iç dekorasyonunu yaptırma aşamasındayız..
Salonun ve antrenin tavanlarına anlaştığımız alçı dekorasyon firması ısrarla hasır tavan yapmak istedi. Güzel ve farklı olacağı konusunda oldukça iddalıydı. Bizde tamam o halde yapılsın dedik.. Bu gün annem bakmaya gitmiş hemen çağırdı beni beğenmedim diye. ılk salona girdiğimde benim hoşuma gitti ancak dikkatli baktığımda sanki salonu daha dar göstermiş gibi geldi. Hasır şekilleride geometrik olduğundan sanki göz yorucu gibi. Antreyi yaptırmaktan vazgeçtik. Peki ya salon ? Sizce nasıl ? Salonun bi bölümünün fotoğrafını çektim ve ekledim umarım net görülür. Kalsın mı hasır tavan yoksa söktürelimmi :1no2:

Son düzenleme:
bence çok güzel çok hoş duruyor hele eşyalarda olsa çok güzel bi hava katar ortama

bencede çok güzel duruyor eşyalarla dahada güzel görünür değişik olmuş canımm...

gelen misafirler dicek ki """aaaa ne değişik tavanın var senin ne güzel bak görüyonuz ne güzel şeyler çıkarıyolar bizim zamanımız da varmıydı böyle şeyler nerdeee şimdi evlenmek lazımmış bak""" dicekler eminim

bence çok güzel çok hoş duruyor hele eşyalarda olsa çok güzel bi hava katar ortama

çok teşekkür ederim cnm. Evet eşyalarla daha da farklı görünür eminim. Düz olsa daha mı iyi olurdu diye kararsız kaldık:uhm: ve sizlerede sorup fikirlerinizi almak istedim
bencede çok güzel duruyor eşyalarla dahada güzel görünür değişik olmuş canımm...

kardelen18 teşekkürler canım. Tavanı söktürmezsek görücez bakalım boyanıp eşyalarda geldiğinde nasıl görünecek

bitanem çok güzel vede çok farklı bi hava vermiş ben olsam sökmezdim onu hele birde boyanıp eşyalarında döşenirse süper olur bence
güle güle otur evinde canım

kartonpiyerler sade olsaydı çok hoş bir görüntü olurdu ama ikisi birden ağır olmuş...göz yorabilir....

eliisam candostumm bence harika ve sıradışı duruyor ben çok beğendim.. anneciğinin gözü alışamamıştır bocalamaıştır yeni yeni alışır tatlım bence gayet modern lüks ve süper duruyor dedimya değişik olmuş sıradışı olmuşş radikal olmuşş :)))

şey.. ben pek beğenmedim.. çok göz yoruyor ve evet evi küçük gösterir.. tamam çok değişik de güzel değil sanki..
bir aralar tavanlarda adını bilemeyeceğim böyle pıtır pıtır bir şeyler modaydı, onları da hiç sevmezdim. dümdüz ya da avizenin olacağı kısımda farklı geometrik şekiller (illa yıldız veya daire değil) güzel de tamamen tavan hiç güzel değil bence.
ama dediğim gibi "bence", benim fikrim bu.
ben olsam yaptırmazdım.. ama karar senin..

a.s CANIM BENCE HARİKA OLMUŞ İLK DEFA GÖRDÜM ..GAYETTE ŞIK DURUYOR.....BENCE MODASI GEÇECEK BİŞEYDE DEĞİL ..BENDE YENİ EV ALDIM VALLA BENİMDE CANIM ÇEKTİ DURUMUM MUSAİT OLSAYDI YAPTIRIRDIM ..GÜLE GÜLE KULLAN....

kuzum bende cok begendım farklılıgı sevıorum bızım evın tavanııda cok farklı resım cekme fırsatım olursa bende eklerım görursun sızınkı bence cok guzel olmus:)

bende beğendım esyalarla cok değişık olcak kesın
pekı bısey merak ettım değişık renklerde oluyor mu bu ayy eğer oluyosa super olur haa

canım kenardaki kartonpiyerlerle hiç uymamış kenarlar çiçekli gördüğüm kadarıyla klasik orta kareli ve modern tarzda birbirine zıt olmuş BENCE.
şimdi boşken neyse ama eşyalar olunca oda kalabalık ve göz yorucu bi hale gelebilir.
ama kullanıcak olan sensin kararı sen vermelisin..

şuan ev boş
öyle görünmesi çok normal duvarlar boyanınca
eşyalarla falan çok güzel olucur bence
yapılmış şey söktürmeyin canım

Back
X