Burcuxoxzge Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2007 11.953 2 208 39 Zonguldak 6 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #41 elisaa .!.: annem kendi evini neden kıskansın :)) canım benim o evde ailemle beraber yaşıycam :1hug: Burcuözgecim cnm bnm kızma gülüm :roflol: kullanıcaz söktürmüyoruz çay içmeye beklerimhihoyyyt Genişletmek için tıkla... ayy çay içmeye davet eden arkidişimi yerim bennncokacimcoook a.s.
elisaa .!.: annem kendi evini neden kıskansın :)) canım benim o evde ailemle beraber yaşıycam :1hug: Burcuözgecim cnm bnm kızma gülüm :roflol: kullanıcaz söktürmüyoruz çay içmeye beklerimhihoyyyt Genişletmek için tıkla... ayy çay içmeye davet eden arkidişimi yerim bennncokacimcoook a.s.
B buraki Ziyaretçi 6 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #42 Yandaki kartonpierleri damalı olarak mı değiştireceksin, yoksa diğer odalarınki mi damalı tam anlamadım. Renk olarak ne düşündün?
Yandaki kartonpierleri damalı olarak mı değiştireceksin, yoksa diğer odalarınki mi damalı tam anlamadım. Renk olarak ne düşündün?
S serapuyanik Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2008 20 0 86 İstanbul 18 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #43 Farklı.. Ama sigara kullanıyorsanız sararır tabi temizlik de ayrı dert. Iyi düşün. Bence çok kullanışlı değil..
Farklı.. Ama sigara kullanıyorsanız sararır tabi temizlik de ayrı dert. Iyi düşün. Bence çok kullanışlı değil..
bergolya Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2008 272 1 96 İstanbul 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #44 acikcasi ben hic begenmedim. onun yerine spot isiklarla donatsaydiniz daha guzel olurdu. ben hic begenmedim:içelim:
acikcasi ben hic begenmedim. onun yerine spot isiklarla donatsaydiniz daha guzel olurdu. ben hic begenmedim:içelim:
sel 🦁🧚♀️ Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 9.980 1.381 698 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #45 ya güzelde sanki e yerleri belli oluyo. yani yapılırken mala izi kalmış gibi
atxixka81 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2007 2.411 4 116 Sakarya 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #46 bencede güzel olmuş da temizlemesi nasıl toz olurmu kirlnirmi oda çok önemli
E EU2 Ziyaretçi 2 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #47 bencede cok guzel cok degisik olmus kalsin derim
elisaa Minik Serçe Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2007 4.405 2 116 43 Sakarya 13 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi elisaa #48 Aradan yaklaşık 5 ay geçmiş :)) biz de ancak yerleşebildik evimize. Hasır tavanın bitmiş boyanmış halinide ekliyim konum yarım kalmasın dedim kızlar. Gayet memnunuz gelenler çok beğeniyor.. [/URL][/IMG]
Aradan yaklaşık 5 ay geçmiş :)) biz de ancak yerleşebildik evimize. Hasır tavanın bitmiş boyanmış halinide ekliyim konum yarım kalmasın dedim kızlar. Gayet memnunuz gelenler çok beğeniyor.. [/URL][/IMG]