Hasır piknik sepeti

Jane Bennet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
483
788
33
34
Merhaba hanımlar . Aslında dert olmayan ama verdiğim bir sözden dolayı bana dert olan bir konu için açtım umarım konumun yeri değiştirilmez. Öğrencilerimle yaptığım bir etkinlikte bir piknik resmi üzerinden konuyu anlatmıştım. Öğrencilerim benim onları pikniğe götürmemi istiyorlar. Ramazan gelmeden götürmeyi düşünüyorum yalnız resimdeki hasır piknik sepetini çok beğendiler. Dünden beri hasır piknik sepeti arıyorum bizim sınıfında olmalıymış böyle bir sepeti . Bir de öyle sevimli istediler ki alamam diyemedim :) Nerede satılıyor bu hasır sepetler nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• Family-picnic.webp
    Family-picnic.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 243
İnternetten pek alışveriş yapmıyorum ondan hangisine güveneceğimi bilemedim. Teşekkür ederim bakacağım söylediğiniz yerlere :)

Bunlar biraz pahalı oluyor ,birde zamanla kuruyup kırılıyor Hasır görünümlü plastikler var onlara bakın lütfen

Siz cok tatli bir ogretmensiniz ya ne mutlu ogrencilerinize adiniz esrami cok merak ettim 🙃 oglumun boyle sevecen bir hocasi vardi ,sepete netten bakin satan siteler vardir mutlaka yanlis hatirlamiyosam Ankaradasiniz Istanbulda olsaydiniz tahta kalede vardi.

Nete guvenmiyorum yazmissiniz isterseniz ininal kart var kullanacagin kadar para yukluyosunuz migroslarda satiliyor hemde kart ucreti 5tl

Siz cok tatli bir ogretmensiniz ya ne mutlu ogrencilerinize adiniz esrami cok merak ettim 🙃 oglumun boyle sevecen bir hocasi vardi ,sepete netten bakin satan siteler vardir mutlaka yanlis hatirlamiyosam Ankaradasiniz Istanbulda olsaydiniz tahta kalede vardi.
Yok adım Esra değil :) Konudan dolayı banladım yanlış yere konu actigim için . Teşekkür ederim yorumunuza :))

Ev esyasi magazalarinda yok mu? Bizim evin orda bir Japon pazari var, vallahi yok yok.
Öğretmen olunca bir de daha yeni olunca ( gerçi 5. Yilimdayim ama kipirdayamiyorum ) bukundugunuz yer merkezi olmuyor genelde küçük bir ilce veya köy oluyor . Ondan dolayı bulunduğum yerde yok . Teşekkür ederim yine de :)

Back
X