• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ***hasır koltuk takımı salona olurmu?*** kızlar bi bakın hele:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
ben dağ evlerinden çok hoşlanıyorum..salonuma şömüne düşünüyorum ama hasır koltuk takımınıda aklımdan çıkartamıyorum sizce salona olurmu?yoksa saçma mı olur.genellikle bahçede kullanılıyor. ama benim çok hoşuma gidiyor..otantik ve farklı olur gibi maskoya gitmek istiyorum orda bulabilirim galiba fikrinize ihtiyacım var...

hasır koltuk dediğiniz şu tip bi şey mi?

hasir-koltuk-takimlari-11.jpg

eğer buysa dağ evi dekorasyonu için pek uygun değil. sahil evinde kullanılabilir belki iç dekorasyonda ama dağ evi tarzı şömine falan diyorsunuz olmaz bence.

hasır koltuk dediğiniz şu tip bi şey mi?

hasir-koltuk-takimlari-11.jpg

eğer buysa dağ evi dekorasyonu için pek uygun değil. sahil evinde kullanılabilir belki iç dekorasyonda ama dağ evi tarzı şömine falan diyorsunuz olmaz bence.

yok bu biraz basit ben tam bir oturma gurubu olarak ağır hasır koltuk takımlarını kasdettim

canım ya bence olmaz uygun olmaz yani inş.cam balkonun olurda bir gün oraya isetdiğin eşyaları alarak gerçekleştirirsin

hasır koltuklar evin içinde pek iyi olmuyor yazlık olsa belki ama salonda bence düşünmeyin

sıradışı bir fikir.bende uyacağını düşünmüyorum ama sen istiyorsan zevkler farklıdır tabi...

Canım üzgünüm ama olmaz bir kış bahçesi veya normal bahçede olurda evde biraz komik durur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok ilginç bir fikir ama bence salon için pek uygun olmaz,çok istiyorsanız oturma odası olacaksa orası için düşünebilirsiniz.

bencede olmaz ya balkona,bahçeyede yada yazlık evlere gider canım:55:

ben dağ evlerinden çok hoşlanıyorum..salonuma şömüne düşünüyorum ama hasır koltuk takımınıda aklımdan çıkartamıyorum sizce salona olurmu?yoksa saçma mı olur.genellikle bahçede kullanılıyor. ama benim çok hoşuma gidiyor..otantik ve farklı olur gibi maskoya gitmek istiyorum orda bulabilirim galiba fikrinize ihtiyacım var...

Canım tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ancak hasır koltuk gerçekten olmaz iç mekan dizaynı için heleki şömine de düşünüyorsan allah korusun çatır çatır yanar vallahi..

Çok otantik bir hava vermeyi düşünüyorsan eğer sedir ya da eskiden kullanılan divanlarla bir şark köşesi yapabilirsin istersen.

Canım country ev tarzlarına bak hasır çok kullaniliyor şömine ile bende öyle yapıcam ama mobilyanin yanında sallanan hasır koltuk alıp sominenin yanına koyabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X