- 21 Ocak 2011
- 59
- 2
- 86
O kadarda değil tabi. Böyle yaşayacaksam şişman olmayı tercih ederim. Ben bi diyetisyene gitmeye karar verdim. Boğazıma hakim olamıyorum.Bu arada benim de bir arkadaşım doktorun verdiği zayıflamaya yardımcı bir hapla 10 kg verdi. Ama o baya bi kilolouydu. Hemde bir ayda verdi. Bunu bir araştıracam... Bu savaşı ben kazanacağım.
kesinlikle bende o kadar yapamam.. yapamadığım için veremiyorum bende zaten.:) ki hakkaten de sağlıklı değil.. ama o öyle alışmış artık.. istese de yemiyor..
ben malesef senin de dediğin gibi çoğu zaman dikkat etsemde çoğu zaman tutamıyorum demekki ki veremiyorum..
senden farklı olarak folic asid ve demir ilacı alıyorum.. onlarda iştah açmasına yol açıp kilo yapmaya elverişli oluyo malesef. sanki çok lazımmış gibi.. ama almak zorundayım şimdilik..
arkadaşına verdiği ilacı bizimle de paylaşırsan sevinirim.. ama o da sağlıksız olucaktır aslında.. çünkü dr. onu arkadaşının bünyesine göre verdi sonuçta..senin kaç kilo fazlan var.. benim 8 kilo vermem lazım.. hiç değilse en az 3 kiloda kesinn..
ama işte..
bu arada ben diyetisyene de gittim... bana faydası olmadı..S umarım sana olur arkadaşım...