Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende haşimatoyum canım 1 seneyi geçti hamile kalamadım bu ay aşılama denedik tutmadı sebebi haşimato olmam mı bilemiyorum değerlerim de normal şuan ama
Bende haşimatoyum canım 1 seneyi geçti hamile kalamadım bu ay aşılama denedik tutmadı sebebi haşimato olmam mı bilemiyorum değerlerim de normal şuan ama
Yok doktora sordum kullanabilirsin dedi sadece çok sallamadı. ama hashimotolu gruplarda insanlara etkisini görebilirsin.ben kendimde gördüm en azından.
Ben de hashimotoluyim 4 gebelik kaybim var ilk kez tup bebek denedim ve negatif sonu aldim. Transferden bi hafta once hersey normaldi. Tiroit ilacim yeniden duzenlendi ve sonucu ogrendigimde tsh 4e dayanmisti. Aclik sekeri 111olmus. Sanirim bu yuzden poitif alamadim. Artik napcami bilmiyorum.