• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama haşimato olup aşılaması tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
soru bu kızlar. haşimatosu olup aşılaması tutan var mı? yoksa direk tüp bebeğe mi geçmeli?

Bende haşimatoyum canım 1 seneyi geçti hamile kalamadım bu ay aşılama denedik tutmadı sebebi haşimato olmam mı bilemiyorum değerlerim de normal şuan ama 🤷🏻‍♀️

Bende haşimatoyum canım 1 seneyi geçti hamile kalamadım bu ay aşılama denedik tutmadı sebebi haşimato olmam mı bilemiyorum değerlerim de normal şuan ama 🤷🏻‍♀️
değerler normalken sıkıntı yok diyorlar ama ben selenyum almaya başladım.umarım olur bu ay

Ben de hashimotoluyim 4 gebelik kaybim var ilk kez tup bebek denedim ve negatif sonu aldim. Transferden bi hafta once hersey normaldi. Tiroit ilacim yeniden duzenlendi ve sonucu ogrendigimde tsh 4e dayanmisti. Aclik sekeri 111olmus. Sanirim bu yuzden poitif alamadim. Artik napcami bilmiyorum.

Ben de haşimatoyum ama son yıllarda ilaçsız normal seyrimde devam ediyordum. Sebepsiz hamile kalamadım aşılamayla ilk denemede kaldım

Back