• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimato ile hamile kalanlar var mı?

Yol perisi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
127
121
18
Yaklaşık 1 sene önce haşimato olduğumu öğrendim,bu ayda ovulasyon testine göre hamile kalmak için çabalıyoruz..Haşimato ile hamile kalan var mı nasıl bi süreç yaşanlar var mı😔

Canım Bnde troid ve anti tpo yüksek çıkıyordu daha sonra troid ilacı kullandım 4-5 ay içinde düzeldi ama hala anti tpo yüksek normalden kist tedavisi ve vitamin takviyesi aldım daha sobra klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım şuan 4 aylığım sağlıkla alayım inş kucağıma darısı sana bu arada troide dere otu öğün öncesi sabah aç karınla bir tutam yemenş öneririm dengeliyor diye biliyorum

Bende ilacımı düzenli kullanıyorum en son uzman doktor ihmal etmeden devam edersem sıkıntı yaşamazsın dedi tabi taktiri ilahi..Allah sağlıkla huzurla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,darısı başıma..dereotunu duymamıştım mutlaka ama mutlaka denicem..sen kaçlık kullanıyorsun trioit ilacını?

Yol perisi Yol perisi öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Haşimato için hangi ilacı verdi doktorunuz? Bende 1 aydır euthyrox 25 mg kullanıyorum haşimato ve hipotiroidi olduğumu öğrendim، ilaca başladıktan sonra hemen etkisini göstetiyor mu? Sadece ovulasyon testi ile takip ederek mi hamile kaldınız

Yol perisi Yol perisi öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Haşimato için hangi ilacı verdi doktorunuz? Bende 1 aydır euthyrox 25 mg kullanıyorum haşimato ve hipotiroidi olduğumu öğrendim، ilaca başladıktan sonra hemen etkisini göstetiyor mu? Sadece ovulasyon testi ile takip ederek mi hamile kaldınız
Çok teşekkür ederim,Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin sağlıkla sıhatle..ben 1 yıldır düzenli kullnaıyorum aynen o dozda ve dozum hiç değişmedi ovulasyon testide yardımcı oldu Rabbimin muczizesi🌸

Ablam iki kere doğurdu TSH T3 T4 ve antikorları kontrol altına alın! Hemen olur meraklanmayın!
Yumurta rezervlerinizi kontrol ettirin AMH ve FSH birlikte yorumlanacak.
Açtığım konuya bakabilirsiniz....

Evet kesinlikle..özellikle dikkat ettiğiniz bir şey var mı😇
Düzenli olarak tahlillerimi oldum. Ara ara ilaç kullandım. Ekstra birsey yapmadım açıkçası... Kafan rahatsa tabi daha kolay oluyor hamile kalmak. Ne hikayeler var ne imkansız görünen durumlarda bile Rabbim nasip ediyorsa böyle rahatsızlıkları kafaya takmamak lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Düzenli olarak tahlillerimi oldum. Ara ara ilaç kullandım. Ekstra birsey yapmadım açıkçası... Kafan rahatsa tabi daha kolay oluyor hamile kalmak. Ne hikayeler var ne imkansız görünen durumlarda bile Rabbim nasip ediyorsa böyle rahatsızlıkları kafaya takmamak lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah..hastalığı kafama çok takmadım Rabbim çaresiz hastalıklar göstermesin neler var neler...ben ilacımı gözümü açar açmaz içiyorum hiç ihmal etmiyorum..hamilelikte özellikle dikkat ettiğin bi durum var mıydı? Ben henuz doktora gitmedim 5. Haftamda gidicem inşallah..

Amin inşallah..hastalığı kafama çok takmadım Rabbim çaresiz hastalıklar göstermesin neler var neler...ben ilacımı gözümü açar açmaz içiyorum hiç ihmal etmiyorum..hamilelikte özellikle dikkat ettiğin bi durum var mıydı? Ben henuz doktora gitmedim 5. Haftamda gidicem inşallah..
Gittiğinde Kadın doğumcuna mutlaka söyle. Dahiliye doktorunla takipte kalmanı isteyecektir. Ya da tahlil yaptırdığında kendiside takip yapabilir eğer değerlerinizde değişme olmazsa. Tabi ilaç tedavisine karar veremez.

Yaklaşık 1 sene önce haşimato olduğumu öğrendim,bu ayda ovulasyon testine göre hamile kalmak için çabalıyoruz..Haşimato ile hamile kalan var mı nasıl bi süreç yaşanlar var mı😔
Ayy cok sewindim hamile gozukuyosun . Bende hashimatoyum . Ovu testi kullaniyorum ama esimdede bendede ufak tefek sorunlar var cnm tavsoyen ve onerilerin var mi. Hashimato icin ilac kullandin mi tebrik ediyorum Allah bebisini kucagina almayi nasip etsin

Ayy cok sewindim hamile gozukuyosun . Bende hashimatoyum . Ovu testi kullaniyorum ama esimdede bendede ufak tefek sorunlar var cnm tavsoyen ve onerilerin var mi. Hashimato icin ilac kullandin mi tebrik ediyorum Allah bebisini kucagina almayi nasip etsin
Günaydın🌸güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelmeyi ve allah herkesin gönlüne göre versin..benim doktorun öğrendiğim günden itibaren ilacımı ve kontrollermi ihmal etmiyorum..sizin kaç değerlerin tedavi görüyormusun

Merhaba benim tsh t3 t4 hepsi normal ama anti tiroglobulin 643 çıktı sınır 60 mış. Hamile kalmak için sıkıntımı yardımcı olur musunuz
Selam, benim değerim daha yüksekti 800 küsürdü tam hatırlamıylrum..ben doktoruma sorduğumda düzenli ilaç kullanımında hiç tehlikesi yokmuş ben gözümü açar açmaz ilacımı içiyorum,yataktan bile kalkmadan.Tavsiyem ilacını düzenli kullan ve bol dua🙏🏻

Kizlar merhaba bende 6 yıldır hasimato hastasıyım 4 aydır ikinci çocuk için çalışıyoruz henüz olmadı ama inanıyorum ki rabbim nasip edicek inşallah ☺️☺️pozitif olmalıyım ki bu hastalık stresten çok beslenen bir hastalık rabbim herkese şifa ve sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah 🙏

Back