• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haşimato hastası olupta gebe olan varmı aranızda ?

ben de de haşimoto troidi var bekarım sana bu konuda yardımcı olamam ama antıkor değerlerimi 2000lerden 300 e düşürebildim.belki faydası olur sarımsak yaprağını yıyerek düştü 5 yıldır düşmeyen degerler .sarımsak ıcerısınde selenyum olmasından dolayı bu degerler düşüyor bıraz araştırmıstım .

Teşekkürler söylediklerin için ben de tsh yüksekliği ve saç dökümesiyle endokrine gittim birz önce öğrendim levtotron başladı bende bekarım ve bebeği çok istediğim için moralim çok bozuldu

zor gebe kalındığını söylüyorlar o yuzden burdaki bayanlardan bilgi almak istedim

Tiroid hücrelerine karşı vücudumuzun ürettiği antikorlar sonucu oluşan tiroid iltihabına Haşimato hastalığı denir.

ya bozmayacak gibi değilki bekarım ama bugün öğrendim hastalığımı ve dün rüyamda kızım olduğunu gördüm sonra bugün kendi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ki 3 aylık evli ve daha bir sürü seyy...

hepinize çok teşeekkür ederim 20 yaşındayım -ve bunları çok takıyorum kafam a mutlu ettininz beni

takma ben yıllardır haşımato yum alışırsın düzenli beslen neyın ıyı geleceğını araştır,hıc bır problem olmaz haşimato hamileliğe engel degıl.

Bende haşimatoyum. Bir kaç senedir değerlerim baya iyi durumda. Gebelikle ilgili bir şey diyemem ama Saraçoğlu'nun önerisini uygulayabilirsiniz.
Benim değerlerim bu kadar iyiyse Saraçoğlu sayesinde.
Tüm tiroit hastaları iki ay boyunca sabah öğle ve akşam yemeklerinden on beş dakika önce bir tutam dereotu yesinler diyordu. Denedim gerçekten değerlerim artık normal.
Bence siz de deneyin belki hamile kalmanız içinde bir önerisi vardır. Saraçoğlunun web sitesine bakın isterseniz

teşekkürler dereotunu hiç sevmem ama.deneyeceğim levatrona baslamadjm bekliyorum bakalım ...
Arkadaşım doktorun ilaç verdiyse hemen başlaman gerek,tiroit hastalığını hafife almayın siz yinede ben yıllardır kullanıyorum ve bütün tiroit ilaçları ömür boyu kullanılır bunu unutmayın kürle falan olacak işler değil doktorunuzu dinleyin.

Suan adet döneminde olduğum için bird e adeti ilaçla olduğum için korkuyorum ilacın adetim e bir etkisi olur diye

Suan adet döneminde olduğum için bird e adeti ilaçla olduğum için korkuyorum ilacın adetim e bir etkisi olur diye
İlaç döneminde de içiliyor korkmayın hiçbir etkisi olmaz çünkü günlük kullanmanız gerek 6 yılı devirdim diyebilirim.

peki bir sorum olacak bu ilaç kilo aldırıyor mu peki kusura bakmazsaniz siz bekarmsiz yani çocuk falan

Back