- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 37
- Konu Sahibi zorlusevdamm
haşimato hastası olupta gebe olan varmı aranızda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastalıklar kısmına bakarsan gebe kalanlarıda göreceksın.haşimato hastası olupta gebe olan varmı aranızda ?
Moralini bozma canım ben hamileyim... Gerçi bizim tüp bebek ama sebebinin haşimatoyla alakası yok... Sadece sıkı takip lazım...Tiroid hücrelerine karşı vücudumuzun ürettiği antikorlar sonucu oluşan tiroid iltihabına Haşimato hastalığı denir.
Tatlım benim bir arkadaşım haşimato hastası 2 sene önce evlendi 1 sene öncede bebeği oldu merak etme, üzme tatlı canını herşeyin bir çaresi var, içini ferah tuthaşimato hastası olupta gebe olan varmı aranızda ?
Arkadaşım doktorun ilaç verdiyse hemen başlaman gerek,tiroit hastalığını hafife almayın siz yinede ben yıllardır kullanıyorum ve bütün tiroit ilaçları ömür boyu kullanılır bunu unutmayın kürle falan olacak işler değil doktorunuzu dinleyin.teşekkürler dereotunu hiç sevmem ama.deneyeceğim levatrona baslamadjm bekliyorum bakalım ...
İlaç döneminde de içiliyor korkmayın hiçbir etkisi olmaz çünkü günlük kullanmanız gerek 6 yılı devirdim diyebilirim.Suan adet döneminde olduğum için bird e adeti ilaçla olduğum için korkuyorum ilacın adetim e bir etkisi olur diye