ben 3 yıldır hashimoto hastasıyım . 3 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdik şimdi 7 +0 haftalık hamileyim. 3 yıldır düzenli gittiğim bir endokrinoloji dr u var ve hamile olduğumu öğrenince hemen gel derdi. 4 haftalıkken gittim ilk öğrendiğimde tsh a baktı sadece t3 t4 bakmadı oda 1,5 falandı yanlış hatırlamıyorsam normal sınırlar içinde 1ilaca aynen devam 1 ay sonra tekrar gel bu dönemde daha sık takip edeceğiz dedi. ondan sonra 2 kere 2 hafta arayla jinekologa gittim keseye bakılması ve kalp atışları için ikisindede hipotroid hastası olduğumu bilmesine ragmen hiç bişi sormadı hatta ilk gittiğimde öteki dr dan aldığım sonuçlarıda gösterdim bişi demedi normal zaten normaldi değerler ama ondan sonrada nebiliim sonuçlarını banada getir bende bakıyım yada bende test yapıp takip edeyim vs hiç bişi demdi öyle bişi yokmuş gibi sadece gebelikle ilgili testlerden vs bahsediyo. sizce normalmi nasıl olsa işin uzmanı takip ediyor diye mi umursamıyor acaba. yoksa tekrar tekrar hatırlatmam mı gerekiyor benmi gözüne sokayım her gidişte bunlar sonuçlarım diye. belki takip edildiği için güveniyo olabilir ama nebilim bu konuda ben hassasım biraz ve gebelik sürecinde önemli bi hemde çooook önemli bi durum biliyosunuz bu durum karşısında bu kadar duyarsız olması beni acık rahatsız etti açıksa nolursa olsun bu konuyla ilgileniyo olmasını isterdim ve beliki varmı böle bişi bilmiyorum ama ona göre bebekte takip edilmesi gereken başka durumlar da vardır. sizin yorumlarınız ne bu konuda sizin takipler nasıl oldu beni biraz aydınlatırmısınız