'Haşhaşi' sözleri Twitter'ı karıştırdı

Güzel bilgiler arkadaşım hepsini okudum senden de bir şeyler öğrendim.Yalnız bize öğrettiklerine göre uyuşturucu kullanıyorlar böylece dünyada cenneti vaat etmiş onlara.Tabi kesin olarak bende bilmiyorum çok kaynak okuyup araştırmak gerek.Tez bile yazılır bunun üzerine...

uyusturucu kullandıklarını ben de okumustum ama bir kaynakta bu insanların iskencelere ragmen hic sır vermedigi ve boyle irade gosterebilmek icin uyusturucu etkisinde olmanın ters dustugu yazıyordu.
tarihci olmadıgım hatta sozel alanla akademik hicbir iliskim olmadıgı icin kaynakları not almayı dusunemedim. fakat genelde tutarlı ve kabul goren kaynaklardan bilgi edinmeye calısırım.
belki ayinlerinde kullanıyorlardı bilemiyorum... haşhaş hic kullanmıyor olamazlar zaten, adı üstünde.

f tipi orgütlenme bu ülkede 70 lerden beri var birileri 10 yildir nerdeydin demis de sanki tüm bu kurumlara bu adamlar akp iktidari zamaninda geldi. bu adamlari demirel destekledi özal destekledi, ecevit destekledi, hic biri bigün ülkeyi ele gecirip iktidarin görünmez ortagi olacagini tahmin edemediler, masumca egitim yapiyorlar zannettiler, hosgördüler. bu is nasil yeni olabilir ki sizce fethullah gülen amerikaya niye gitti cünkü burda yargilaniyordu, nuh mete yükseli ilhan cihaner i hatirlayaniz var mi ?

simdi kendilerinden o kadar emindiler ki cumhuriyetin her kurumuna sizmis olmak onlari pervasiz yapti ordu da varlar yargida da her kurumda , zaten ülkü bu sistemi yavas yavas ele gecirmek, benim merak ettigim hedeflenen ne ?

gülen humeyni gibi gelip cumhurbaskani mi olacak rejimin adi ne olacak FTC mi :)

hashasilerden öte batiinilere de benzeten var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…