- 14 Nisan 2023
- 31
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi Eskizamanlar
Sadece pis komşudan kaynaklandığını düşünmüyorum, altta firin, kebapçı falan varsa da oluyor böcek, allan cezasi tiksinc, bi de çöp kokusuna cok geliyolarmis, çöp tutmamak lazim, jer gün cikartmak gerekTokilerde akrep oluyor hem de bir tane gördüyseniz kesin 2. Si var. Beraber geziyorlar.
Dağ başındaki yerlerde ev yapınca bu problemler oluyor dağlar ovalar onların mekanı bi yerde.
Hamam böceği de öyle ama en merkezi yerlerde de biri pis ise böcek geliyor.
Bizim sitede bi kadın vardı çok pisti softaltıyı tenteye silkeliyordu evi böcekliydi apartmana da yayıldı.
Ya da lojmanda biri vardı çok pisti taşınınca yeni gelen kadın böceklerden ağlamış ama gerekli işlemleri yapıp kökünü kurutunca apartman böcekten kurtuldu
Vs vs yani ilaçlama güzel bi yöntem ama pis komşu böcek getirir.
Apartman yöneticiyle konuşun hijyen konusunda uyarsın herkesi yapacak bişi yok
bizim millet korona sayesinde tuvaletten çıkınca el yıkama alışkanlığı kazandı düşünün pis insan Malesef çok
h.bocegi cok bizden bir bocek oldugundan tanidiklar kendileri resme gerek yokmus zaten iyi yapmissiniz ,ailecek yasiyor ya onlar anasi babasi yavrulari derken kalabaliklar ama korkmayin isirmiyorlar hatta insan dokununca kendilerini temizliyorlar diye bir efsane var dogrulugu arastirabilir fakat akrebi anlamadim ..ki varsa koyun boceklerin arasina sulalesi gelse birakmazMerhaba kızlar öncelikle.. Burayı baya uzundur zamandır takip hatta üyeliğim de vardı önceden, o nedenle sizlere danışmak istiyorumm.. Bulunduğum sitede dönem dönem özellikle havalar ısınınca hamam böceği görülüyor (foto ekleyip rahatsız etmek istemiyorum) ve evlere de girebiliyor açıklık bulursa hatta bir keresinde geçen yaz akreple bile karşılaştım akrepp!!!.. Baya korkuyorum da bu canlılardan.. Yarın tekrar ilaçlanacak site.. Daha önce hiç hamam böceği veya akrep gördünüz mü evde? Benzer durumları yaşayanlardan yardım istiyorumm evde bunlarla karşılaşanlar oldu mu hiç, nasıl çözüyorsunuz bu gibi sorunları!!
Eevet internette de akreplerin birlikte yaşayacaklarından bahsediyorum.. Toki değil olduğum yer hatta bakımı ilaçlaması da yapılır ama neden oluyor bilmiyorum gerçi Antalya gibi nemli şehirlerde özellikle bu gibi canlılar görülüyor, umarım yarınki ilaçlamadan sonuç alınır.. Siz evde akrep veya hamam böceği gördünüz mü peki daha önceTokilerde akrep oluyor hem de bir tane gördüyseniz kesin 2. Si var. Beraber geziyorlar.
Dağ başındaki yerlerde ev yapınca bu problemler oluyor dağlar ovalar onların mekanı bi yerde.
Hamam böceği de öyle ama en merkezi yerlerde de biri pis ise böcek geliyor.
Bizim sitede bi kadın vardı çok pisti softaltıyı tenteye silkeliyordu evi böcekliydi apartmana da yayıldı.
Ya da lojmanda biri vardı çok pisti taşınınca yeni gelen kadın böceklerden ağlamış ama gerekli işlemleri yapıp kökünü kurutunca apartman böcekten kurtuldu
Vs vs yani ilaçlama güzel bi yöntem ama pis komşu böcek getirir.
Apartman yöneticiyle konuşun hijyen konusunda uyarsın herkesi yapacak bişi yok
bizim millet korona sayesinde tuvaletten çıkınca el yıkama alışkanlığı kazandı düşünün pis insan Malesef çok
Eevet internette de akreplerin birlikte yaşayacaklarından bahsediyorum.. Toki değil olduğum yer hatta bakımı ilaçlaması da yapılır ama neden oluyor bilmiyorum gerçi Antalya gibi nemli şehirlerde özellikle bu gibi canlılar görülüyor, umarım yarınki ilaçlamadan sonuç alınır.. Siz evde akrep veya hamam böceği gördünüz mü peki daha önce
Umarım bizimki de biter bir de korkutucu bir böcek insanın üstüne üstüne geliyor!!:)))TOKİ de arkadaşım gördü 2 tane akrep, TOKİ gibi yeni arazilere yapılan binalarda da çok var akrep. Dedim Ya aslında onların mekanı oralar, insanlar ev yapınca yerlerini yadırgıyorlar bi süre.
Böcek gördüm o lojmandaki pis komşumdan gidio yerine temiz biri gelince ve ilaçlarınca kurtulduk
Çok zor böcekli ev inşallah kurtulursunuz
Akrebi bilmiyorum ama hamam bocegi vs. için insektisit diye bir böcek ilacı var. O gerçekten iyi geliyor. Bir şekilde oluşumu engelliyor. Böcegi gordugunuzde degil de evin belli baslı yerlerine sıkarsanız daha etkili oluyor. Trendyolda falan var bakabilirsiniz.Merhaba kızlar öncelikle.. Burayı baya uzundur zamandır takip hatta üyeliğim de vardı önceden, o nedenle sizlere danışmak istiyorumm.. Bulunduğum sitede dönem dönem özellikle havalar ısınınca hamam böceği görülüyor (foto ekleyip rahatsız etmek istemiyorum) ve evlere de girebiliyor açıklık bulursa hatta bir keresinde geçen yaz akreple bile karşılaştım akrepp!!!.. Baya korkuyorum da bu canlılardan.. Yarın tekrar ilaçlanacak site.. Daha önce hiç hamam böceği veya akrep gördünüz mü evde? Benzer durumları yaşayanlardan yardım istiyorumm evde bunlarla karşılaşanlar oldu mu hiç, nasıl çözüyorsunuz bu gibi sorunları!!
Bu söylediğiniz hamam böcekleri için mi ?Eczaneden borik asit aldim beyaz bi toz fiyatı da çok uygun,3 4 patates hasladim tam hatırlamıyorum ama fazla gerekmez ,püre haline getirip eldiven giyip borik asiti içine karıştırdım yumurta kağıdını küçük küçük kesip içine top top koyup evin her yerine koydum tamamen kurtuldum ama bende de pis komşu var maalesef uzun zamandır böcek yoktu bu aralar tek tük görmeye başladım bi daha yapmam lazım
Çok teşekkür ederim araştıracağım.. Bu Antalya'da kocamanlar bir de umarım onlar için de işe yarar.. Böceği görünce kendimden geçiyorum zaten çok ani hareket eden bir canlı insanın üstüne üstüne geliyor!! Evde gördüklerinizi sakın öldürmeyin diyorlar bir de siz nasıl bir yol izliyordunuz ?Akrebi bilmiyorum ama hamam bocegi vs. için insektisit diye bir böcek ilacı var. O gerçekten iyi geliyor. Bir şekilde oluşumu engelliyor. Böcegi gordugunuzde degil de evin belli baslı yerlerine sıkarsanız daha etkili oluyor. Trendyolda falan var bakabilirsiniz.
Ben öldürüyordum açıkcası. Ama bu illetten kurtulana kadar her gün bir odayı güzelce ilaçlayıp kapısını da kapatıp ilacın iyice yayılmasını bekliyordum. Kapı köşe kenarlarına özellikle uyguluyordum ya da tam göremediğim erişemediğim kısımlara doğru bol miktarda sıkıyordum. Birkaç kutu gidiyor ama bende işe yaradı.Çok teşekkür ederim araştıracağım.. Bu Antalya'da kocamanlar bir de umarım onlar için de işe yarar.. Böceği görünce kendimden geçiyorum zaten çok ani hareket eden bir canlı insanın üstüne üstüne geliyor!! Evde gördüklerinizi sakın öldürmeyin diyorlar bir de siz nasıl bir yol izliyordunuz ?
Bizim site yarın ilaçlanacak, içeriye de bu ilaçtan uygulasam sorun çözülür umarım!! Sizin evde gördükleriniz de büyük müydü peki abartmıyorum gördüğüm bazıları resmen kocamanlar!!!Ben öldürüyordum açıkcası. Ama bu illetten kurtulana kadar her gün bir odayı güzelce ilaçlayıp kapısını da kapatıp ilacın iyice yayılmasını bekliyordum. Kapı köşe kenarlarına özellikle uyguluyordum ya da tam göremediğim erişemediğim kısımlara doğru bol miktarda sıkıyordum. Birkaç kutu gidiyor ama bende işe yaradı.
Genelde bir parak boğumu kadardı ama şimdi baktım crysamed insektisit diye geçiyor akrebe de etkiliymiş yani büyükte olsa hamam böceğine de etkisi olur bence. Benimkiler daha küçüktü ama akrebe etki eden buna haydi haydi.Bizim site yarın ilaçlanacak, içeriye de bu ilaçtan uygulasam sorun çözülür umarım!! Sizin evde gördükleriniz de büyük müydü peki abartmıyorum gördüğüm bazıları resmen kocamanlar!!!
Anladım teşekkürler ilaçtan edineyim akrepte görmüştüm çünkü bir kere.. Evde gördüklerinizi nasıl öldürüyorsunuz peki çünkü öldürünce gözle görülmeyen yumurtalar bırakıyorlarmış.. Böcek ilacı sıkınca da umursamıyorlar bile insanın üstüne üstüne hareketleniyorlar daha büyük kriz!!:)))Genelde bir parak boğumu kadardı ama şimdi baktım crysamed insektisit diye geçiyor akrebe de etkiliymiş yani büyükte olsa hamam böceğine de etkisi olur bence. Benimkiler daha küçüktü ama akrebe etki eden buna haydi haydi.
Bizde de ilaçlama yapılacak yarın umarım işe yarar.. Gördükleriniz nasıldı peki büyük müydü bunların birkaç çeşidi varmışSıfır bine en üst katta evdr hamam böceği çıktı. Özellikle banyodan geliyordu. Bütün evi ilaçladık. Her yaz başı da ilaçlıyoruz eczaneden ilaç alıp. O zamandan beri yok çok şükür m
Bol miktarda ilacı boca edip uygun pozisyonda üstüne basıyordum benAnladım teşekkürler ilaçtan edineyim akrepte görmüştüm çünkü bir kere.. Evde gördüklerinizi nasıl öldürüyorsunuz peki çünkü öldürünce gözle görülmeyen yumurtalar bırakıyorlarmış.. Böcek ilacı sıkınca da umursamıyorlar bile insanın üstüne üstüne hareketleniyorlar daha büyük kriz!!:)))
İlaç direkt öldürmüyor değil mi onları, sizdekiler de aynıymış hatta sıkınca daha hızlı ve dengesiz hareket ediyorlarBol miktarda ilacı boca edip uygun pozisyonda üstüne basıyordum ben
Evet malesef ama sersemletiyor bir süre sonra. Sersemleyince harekete geçiyordum benİlaç direkt öldürmüyor değil mi onları, sizdekiler de aynıymış hatta sıkınca daha hızlı ve dengesiz hareket ediyorlar