Haseki hastanesi Cem Dane Bey

yellowrose75

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
309
90
643
İstanbul
Merhaba kızlar. Yarın Cem beye randevum var. Çocuk düşünüyoruz ama maalesef olmuyor. Kendisi nasıl bir doktordur bilen var mı? Muayene olan. İlk defa erkek doktora gidicem. Biliyorum gerice ama çekingenlik işte. Veya gitmeden önce Fatih’e yakın önerebileceğiniz başka bir doktor var mı? Yarın gitmem şart. Adet 3. Günü. Testleri yaptırıcam. Amh yaptırmamıştım onu yaptırıcam. FSH 11 yüksek çıkmıştı en son 1 ay önce. Ona da bakılır sanırım

Canım merhaba bende randevu aldım cem beye gittin mi nasıl bir doktor memnun kaldınmı

Canım Cem beyin kendisi bakmıyor anladığım kadarıyla. Ya da bana öyle denk geldi. 1 kişi PC başındaydı. 2 de stajyerdi sanırım. 3 bayan vardı yani içerde. Tetkiklerime bakılmadan, direk yaşımdan tüp bebek dediler. Daha sonra adet olduğum için kan tahliline gönderdiler. Onu da söylemesem adetim diye, yaştan dolayı gerek bile görmeyecek tavırdaydılar. Çok memnun kalmadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…