• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları hasan tan ilköğretimokuluna çocuğu giden varmı

fatoscevik2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
40
0
86
40
İstanbul
selam arkadaşlar acıbadem hasan tan ilköğretim okuluna giden çocuğu varmı varsa memnunmusunuz.benim kızım bu yıl 1.sınıfa başlayacak yardımınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürlera.s.hihoyyyt

merhabalar,
Bende kızım için hasan tanı düşünüyorum . görüşmeye gittim, bende iyi bir izlenim bıraktılar . etütlü okulun yemekhanesi var. ingilizce foklör ve drama dersleri ücretli diye bilgi aldım. öğrenci yerleştirme puanlarıda oldukça yüksek. bir arkadaşımın oğlu orada okuyor çok memnun bu sene diğer çocuğunu yazdırıcak... Bakalım şimdilik ilk tercih benim için orası tabi daha iyi bir okul bulamazsam.. kayıtlar 29 haziran (adresi uygun olanlar için ). bana sorarsan git gör konuş derim aklında bir şey kalmasın.. birde okul öyle yeni filan değil ama önemli olan eğitim sistemi idareci ve öğretmen . son olarak sınıflarda projektör var.... umarım yardımcı olmuşumdur...

ikamet tutmuyorsa size önce ikameti tutanları alıcaz ay sonuna doğru tekrar gelin kontenjan kalırsa bakarız die zarf atıyorlar. daha sonra gittiğinizde ise önce zor olmaz e kayıt felan filan baya bir konuşma yapıyorlar ve sonrasında ellerinden geleni yapacaklarını vaat ediyorlar. ve sonrasında okulun popularitesine göre ve talep miktarına göre (az kontenjan çok istek) sizden bağış adı altında güzel bi rakam istiyorlar. bu en az 500 den başlıyor (ikamet tutuyorsa tutmuyorsa birden açıyorllar kapıyı) ve 4-5 bine kadar gidiyor. bunları ezbere konuşmuıyorum, 2004 doğumlu kızım var 3 haftadır kadıköy yakasında gitmediğim okul kalmadı. anasınıfa yazdırcam. devletinkileri tabiki sadece. valla kadıköy piyasası uçmuş. beş bin bile istedi bi okul bizden yeminle. ama tanınmış ve özel okul gibi pırıl pırıl bi okul. ona benzer acıbadem anaokulu mesela devletin ama özel gibi çok güzel ve kaliteli, heryerdende alıyorlar ikamete bakmıyorlar yani ama gel görki 2-3 bin lira civarı istiyorlar. önceki sene gönderenleri konuşturdum kapıda siz ne verdiniz felan die. 10-15 kişi ile konuştm en az verin geçen sene 750 vermiş, çoğuda 2 bin civari.
valla bi 500 en az cebinizde hazır edin, en azzz okul kayıta giderken (mahalle okuluna tabi) yoksa bin lirasız çıkmayın sokağa

gittim gördüm okul fena değil ama benim adres tutmadığı için kayıt yaptıramıyorum kayıt tarihi bittikten sonra bakanlık izin verirse alabiliyorlarmış belkide özel okula veririm.

Back
X