burun estetiği olan arkadaşların nerdeyse hiçbirinin fotoğrafı yok.. keşke koysanız da bir kaç tane görsek nedir ne değildir.. :/ koyamaz mısınız bir kaç foto bir hafta sonra randevum varMerhaba,
Ben 6 ay önce hasan fındık a burun ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım kızlar,kafamda hiç soru işareti kalmadı ve sonuçtan da çok memnunum.
Arkadaşlar ben de Hasan fındığa on bir gün önce ameliyat oldum. Burnumda çok oynama yokmuş gibi geliyor şişlikler var ilerleyen zamanlarda şekli çok değişecek dediler. Profilden bakınca alnımın ortası şiş olduğundan görüntüyü çok da beğenmiyorum ama hemşireler çok erken olduğunu söylediler asıl şekil için. doğal duruyor burun ama bi yandan da şüpheliyim zaman gösterecek bakalım :) şu an memnun gibiyim
Canım ben fotomu koydum öncesi sonrası fotoğrafları biraz araştırırsanız görürsünüz zaten. Birsürü arkadaş paylaştı tıpkı benim olduğum gibi. Lütfen biraz araştırın siteyi.senin de foton yoookkkkk :/ biz nasıl öğrenicez iyi doktor kötü doktor....paylaşın ltfen yaahu
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum
bende Allah izin verirse 27 Martta burun estetiği olacagım Hasan beye.Daha öncesinde meme büyütme,iki kez dudak dolgusu ve mini karın lipo oldum..Tüm sonuçlardan çok memnun kaldımİnşallah burunda da sonuç harika olacak
Daha öncesinde iki kez KBB doktoruna ameliyat olmuştum.Fakat hem nefes almamda sorun var,hemde estetik olarak görüntüsü hoş değil..Burunda valf darlıgı var,belki kıkırdak eklenebilir burnuma.Yani sıkıntılı durumlar var ve birçok doktorun ameliyat etmem dediği bir durumum var :99: Hasan beyi nihayet ikna ettim ve güveniyorum.. İnşallah bende çok güzel ve sorunsuz bir süreçle ameliyatımı olup keyfini sürecegim
Ayy inşallah canım,inşallahh...canım hayırlı olsun.. bence de çok güzel bi karar almışsın inşallah gögüslerin kadar mükemmel bi burun sahibi olursun emin ellerdesin kötü bi sonuç alacağını hiç sanmam zaten.. gördüğüm kadarıyla burnun suanda da bence gayet güzel ama ameliyat sonrası daha kusursuz olur tabi o ayrı..
Ayy inşallah canım,inşallahh...Doktoruma sonsuz güvenim var zaten,o ne zor işleri başarmış bunumu başaramayacak Birçok doktor ellemem,yapmam dedi ama o sağlık sorunu yaşadıgımı anlayınca zaten yaparım dedi..O yüzdende güvenle kendimi onun ellerine teslim edecegim Sadece ameliyat korkusu,heyecanı,endişesi var bende tabi..
Sağlık konusunu hallettikmi sonrasında aynaya bakınca görüntü ilk başta göze çarpacak.O yüzdende güzel bir şeklide olur inşallah..Şu anki görüntüsünden memnun değilim çünkü
bende Allah izin verirse 27 Martta burun estetiği olacagım Hasan beye.Daha öncesinde meme büyütme,iki kez dudak dolgusu ve mini karın lipo oldum..Tüm sonuçlardan çok memnun kaldımİnşallah burunda da sonuç harika olacak
Daha öncesinde iki kez KBB doktoruna ameliyat olmuştum.Fakat hem nefes almamda sorun var,hemde estetik olarak görüntüsü hoş değil..Burunda valf darlıgı var,belki kıkırdak eklenebilir burnuma.Yani sıkıntılı durumlar var ve birçok doktorun ameliyat etmem dediği bir durumum var :99: Hasan beyi nihayet ikna ettim ve güveniyorum.. İnşallah bende çok güzel ve sorunsuz bir süreçle ameliyatımı olup keyfini sürecegim
Valla ben böyle bir durumla karşılaşmadım.. Bana yaparız ederiz tavrıda yapmadı.Gerek gördüğü şeye yaparım diyor tabi,ne desin :) gerek görmediginede yapmam diyor!arzumm bana yardım et lütfen ya kararsızlıktan kafayı yiycemmmeme büyütme ameliyatı olmak istiyorum hasan beye olmaya karar vermiştim ama bikaç yorum gördüm forumda. yaparız hallederiz gibisinden konuşuyomuş hastaları ameliyatları falan pek umursamıyomuş ilgisizce tavırları varmış. tam karar verdim derken tekrar vazgeçiyorum ya beni yeniden dr arayışına itiyo böyle olumsuz yorumlar herşeyim hazır ama sadece ben hazır değilim çok ama çooook kararsızım napcm bilemiyorum bi çıkmazdayım sanki. ani kararlar verip olumsuz ameliyat sonuçlarıyla karşılaşmaktan da korkuyorum ama bi yandan da hemen ameliyat olup güzel göğüslere sahip olmak istiyorum offf
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699823 bi de dün konu açmıştım ne kadar mutluydum aradığım doktoru buldum diye
Valla ben böyle bir durumla karşılaşmadım.. Bana yaparız ederiz tavrıda yapmadı.Gerek gördüğü şeye yaparım diyor tabi,ne desin :) gerek görmediginede yapmam diyor!
Ameliyatı umursamamak ne demek? hangi doktor hastanın ameliyatını umursamaz..Yanu üç senedir gidip geliyorum adama,şuram buram dedim gerek gördüğünü titizlikle yaptı,sonuçlardanda gayet memnunum.. Sorun yaşadıgım durumlar oldu (doktor hatası olmayan) Adama elinden geldigince ilgilendi,olayı düzeltti..Benim oldugum süreçlere bakıp ameliyat olanlar var,hepsi memnun ve bana duacı.. Ben bu yorumlara gülerim ancak :) Doktor karalamaya gelen kişilerde var,dikkat.. Ne ikinci üyelikler,başka doktor asistanları çıktı buradan.. Bne ne yaşadıysam,ne gördüysem yazdım çizdim.herşey ortada net açık.. Konumda bulabilirsin tüm bilgilerimi zaten..
Canım,senin gibi günde 10 hastası olsa ne yapar doktor? Tamam sende ilgi bekliyorsun,alaka bekliyorsun ama inan onların işi çok zor..Hasan bey ile görüşürsen ne demek istediğimi anlarsın zaten,gerçekten çok yoğun bir doktor,ama görüşmeye gelen yada muayene olan hastalrına olumsuz bir tavrı yok.Olamazda olurmu öyle şey yahu..Öyle olsa adam tıka basa dolu olmaz,doktormu yok..bi de ben kayseride olduğum için kesin kararımı verip ameliyat olup dönmem lazım. görüşme yapalım memnun kalmazsak anlaşamazsak ameliyat olmam gibi bi durumum yok. e mail yoluyla konuştuk ama hala sormak istediğim çok şey var. :-/ asistanının numarasını verdi ama ne kadar etkili olur bu görüşme bilemiyorum tabi. yarın arayıp görüşücem gül hanımla. varsa ameliyat öncesi sonrası resimlerine bakabilir miyim arkadaşlık isteği göndermiştim geçenlerde
Canım,senin gibi günde 10 hastası olsa ne yapar doktor? Tamam sende ilgi bekliyorsun,alaka bekliyorsun ama inan onların işi çok zor..Hasan bey ile görüşürsen ne demek istediğimi anlarsın zaten,gerçekten çok yoğun bir doktor,ama görüşmeye gelen yada muayene olan hastalrına olumsuz bir tavrı yok.Olamazda olurmu öyle şey yahu..Öyle olsa adam tıka basa dolu olmaz,doktormu yok..
Asistanı sana tüm bilgileri verebilir.Zaten ameliyatlarada giriyor,bilgili birisi..Sorularına bizde yardımcı oluruz onda sıkıntı yok.Burası paylaşmayı,yardımlaşmayı seven kişilerle dolu olan bir platform
Ekliyim seni,tabiki bakabilirsin fotoğraflarıma
Diğer ameliyat sonuçlarıma bakarak çok güzel bir sonuç çıkacağına eminim zaten..Doktorumada sonsuz güvenim varGeçmiş olsun istediğiniz gibi olacağından eminim Hasan Bey doğal yapmaya çok özen gösteriyor kimse burnumun estetik olduğuna inanmıyor :) Çok da sıcak bir doktor umarım herşey istediğiniz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?