• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasan fındık

ben sadullah beyle görüştüm ama burda olan olaylar yüzünden kafamda soru işareti kaldı acaba diyorum çalışanları girip orayamı yönlendiriyor özel mesaj atıcaktım ama kapalı özel mesaja pink7

ben sadullah beyle görüştüm ama burda olan olaylar yüzünden kafamda soru işareti kaldı acaba diyorum çalışanları girip orayamı yönlendiriyor özel mesaj atıcaktım ama kapalı özel mesaja pink7

Canımm açtım özel mesajı bazı insanlar yüzünden kapatmıştım ama engelliyince hiçbişii gönderemiyolar tekrar atabilirsinnn :))))))))) içime doğdu herhalde şimdi açtım gene özel mesajımı kullanıcılara

tam 1 ay oldu göğüslerimi büyüteli ama bakıyorum hep benimleymiş gibi :) keşke daha önce yaptırsaydım :) sağ sol her yöne yatıyorum :14: gören arkadaşlarım çok doğal vede hiç belli olmadığını söylüyolar :nazar: doktoruma sonsuz teşekkür ediyorum :34: bana öz güvenimi tekrar geri sağladığınız için teşekkürler hasan fındık bey :16:

kısa süre önce İstanbul'daydım Kadıköy'de Aden otele gittim son katta olan restoranta çıkıyoruz asansörde ayagı sargılı aksayan bir hanım geçmiş olsun dedim varis ameliyatı oldugunu beliirtti dr Hasan Fındık'ta salona bir girdim kafası siyah bantlı 3 genç adam yemek sohpet artık bizde eski günlerdeki gibi saçlarımızı tarayabilecegiz filan hepsi de yurt dışından gelmiş ay dedim ne komik ne güldüm nasıl hoşilardı nere düştüm megerse drun anlaşmalı yeriymiş özellikle y.dışı hastalarında oldukça revaçta oldugunu ve memnuniyetin yüksek oldugunu burdan biliyorum

Uzun araştırmalarımdan sonra benimde doktor seçimim Hasan beyden yana oldu.Bana güven verdi,konuşmalarımız bittikten sonra bile gözlerime baktıgında-Senin ne istedigini anliyorum..mesajını verdi bana.Meme büyütme ameliyatı olacagım kendisine en kıssa zamanda.Ameliyat olduktan sonrada Hasan bey hakkında yorumlarımı buradan paylaşmaya devam edecegim.Ameliyat olmak isteyenler kesinlikle Hasan beyin yanına gitmeden karar vermesinler diyorum.

Son düzenleme:
canım çorba olursun normalde ben sana bikaç tiyo veriyimm
1)doktorunu öven kişilerin mesaj sayısına ve buraya genel olarak takılıyomu yoksa 1 mesaj yazıp kayıplaramı karışıyor önce ona bak
2)sonra resim varsa onu gör en azından doktorun tarzını anlarsın
3)ara ara bu doktor isim veren ve övenleri takibe al ki yanıltmaca olmasın
4)1 mesaj yazıp kayıpsa zatenn salla

:)))))))))

meme estetigi- gögüs kücültme ile paylasimda uzun uzun memnuniyetimi yazdim ilgilenenler ordan yada profilde yazdigim cevaplardan hasan beyin ne kadar iyi oldugunu okuyabilir
tabiki secim kisiye bagli bir olay ama gidip bir görüsmekte yarar var zaten görüsmede ücret almiyor
bu onun müsteriye ayirdigi zamanin bosa gitmediginin bir kaniti olsa gerek

Ben doktoruma Karar veremiorm ama icimden Bir His Hasan Findikdan Yana.. Resim Görmemm Gerekiyor Yardimci oLursaniz Sevinirim.. Hasan Findikda Burun ameliyati oLanLar Ltfn ResimLerinizi Görmem Gerek :))

Ben doktoruma Karar veremiorm ama icimden Bir His Hasan Findikdan Yana.. Resim Görmemm Gerekiyor Yardimci oLursaniz Sevinirim.. Hasan Findikda Burun ameliyati oLanLar Ltfn ResimLerinizi Görmem Gerek :))

evet ya! Nerdesiniz kizlar, hasan beyini hastalari burunlarinizi merak edioruzzz

benim bir tanıdık olmuştu hasan beye kızın büyük bir burnu vardı ameliyattan sonraki halini gördüm ve çok beğendim. ama yine de araştırıyorum başka dr.ları da.

yaa bende hasan findika ameliyat olmayi dù$ùnùyordum bu yaz.. :(
uzakta oldugumdan dolayi ara$tiramiyorumda dogr dùrùst :s
acayip bunaliyorum artik, yaptirmak istiyorum ama, kime bilemiyorum...helpppp :(

ben 6 ay once ameliat oldum olmaz olaydim hic memnun kalmadim hasan findik kendine cok guveniyor casina konusuyor ama benim isteklerim dogrultusunda olmadi sonuc.
cok pismanim cok agliyorum bir de burnum oyle cok kutu degildi kendimi affedemiyorum.
kendisine burnumu actiginda dedim burnum daha kisa gorunuyor kesinlikle hic bir sey soyletmiyor daha sonra telefonda gorustuk "yok ben burnunu ucunu elemedim diyor yok daha kis degil " hic ama hic laf soyletmiyor
kabul etmiyor ve cok dili dibek bi sey laf yetistiremessin.ben yurt disindayim ve gorustugumuz ilk gun valla burunumun icine bile bakmadi sordu ne istiyorsun fiyat su ,bide acele ediyo bunlar para dusmanibe!
isteyene resim gonderirim mail atin telefonda gorusurum bile yeterki baskasi bu aciyicekmesin.

ben 6 ay once ameliat oldum olmaz olaydim hic memnun kalmadim hasan findik kendine cok guveniyor casina konusuyor ama benim isteklerim dogrultusunda olmadi sonuc.
cok pismanim cok agliyorum bir de burnum oyle cok kutu degildi kendimi affedemiyorum.
kendisine burnumu actiginda dedim burnum daha kisa gorunuyor kesinlikle hic bir sey soyletmiyor daha sonra telefonda gorustuk "yok ben burnunu ucunu elemedim diyor yok daha kis degil " hic ama hic laf soyletmiyor
kabul etmiyor ve cok dili dibek bi sey laf yetistiremessin.ben yurt disindayim ve gorustugumuz ilk gun valla burunumun icine bile bakmadi sordu ne istiyorsun fiyat su ,bide acele ediyo bunlar para dusmanibe!
isteyene resim gonderirim mail atin telefonda gorusurum bile yeterki baskasi bu aciyicekmesin.

Merhaba canim,

Cok uzuldum, memnun olmadigina. Bence kesinlikle revizyon etmeli seni, ama daha nekadar guvenebilirsinki ayni doktora.. Kaldigim otelde ayni doktora burun ameliyat olan vardi ama henuz onlarda iyi dinlemediginden sikayetciydi.. (meme ameliyatlari olanlar memnun ama).. Revizyon icin Dr. Emre Ilhani oneririm, canini skma.. ins. daha duzelir belki.. ama icine hic sinmediyse revizyonu dusun.. ins mutlu olursun canimm..

yaaa arkadaslar okudukca valla agliyasim geliyor. Zaten sanirim dogal olarak ameliyat sonrasi, alisana kadar ve siskinlikler inene kadar insanin piskolojisi bozuk ve büyük desdek bekliyor. Bende bi 3 hafta felan oluyor. Hasan Beye ameliyat oldum. Aslinda görüsmem iyi gecmisti ve Doktor tam beklentimin aksine bana zaman ayirdi ve burnumu tekrar tekrar aynadada göstererek nasil olacagini tarif etti. Benimde düsündüüme uyuyordu zaten. Yani ben cok detayci ve kararsizimdir. Buna bide mükemmellik eklenince karar vermekte baya zorlanan bir insanim. Ve Kolay kolay beyenmem birseyi, icime sinmez yani.

Nebilim iste bana güven verdi ve cok tatli bir insan buldum kendisini. Gögüs ameliyatida oldum ayni zamanda (ama ameliyat sonrasini bilseydim, olmazdim kesinlikle. Cok zor oluyormus)Simdi gün gectikce sonucun kendisini göstermesini bekliyorum. Henüz ikna olmus degilim ve cok korkuyorum. Siskinlik inmez öyle top gibi kalir burnumun ucu diye felan. Ama daha erkenmis onun icin cok fazla da panik yapmak istemiyorum kendime. Ya su yurtdisinda olmakta kötü bu durumda offf. Hayatim bir normale dönseydi. Suan isede gitmiyorum daha, bakalim artik. Ruru 'cum senin durumuna üzüldüm gercekten. Peki cevrendeki ler nasil buluyorlar burnunu? Resminide göremiyorumki :(

Sinemm sende almanyadami kaliyorsun. Biz malesef sanssiziz bu konuda. Gidipte her doktorla ön görüsme yapamiyoruz. Istanbuldakiler cok sansli. Bircok doktor ayaklarinin altinda.

evet malesef biz burda biraz fransiz kaliyoruz:)) yoksa benim görüsmek istedigim 2-3 isim vardi aslinda. Bakalim simdi, ya doktorun almanyaya gelmesini bekliycem ameliyat sonrasi muayene icin, yada firsat bulup 2-3 gün istanbul yapicam, ama iste oda..tek basina insanin cani istemiyor, arkadaslarin gönlünü beklersen felan filanda ooo. Yani biliyorsundur demek istedigimi. Yaa Almanyada ameliyat olmakta 1. cok daha pahali 2. buranin Estetik ameliyatlari güzel olmuyor bence. Sen nerde kaliyorsun cherry ???

ben frankfurt yakinlarinda kaliyorum sinemm. Sen tekrar kontrole de mi gideceksin? Normalinde pek gerekmiyor. Bana Doktorun asistani söyle dedi. Ameliyat tamponsus yapilacak, 6 gün sonra alci atel cikarilacak ondan sonra Istanbuldan ayrilabilirsiniz, tekrar gelmeniz gerekmiyor.
Ben ilk ameliyatimda da cagrilmadim (Türkiyede oldugu icin). Ikinci ameliyat almanyada oldu dr. beni 1 kere kontrole cagirmisti.

Hhm, ok. Ya aslinda tek resim yollamami söylediler birbucuk ay sonra. Ama ben kombi op oldum. Yani gögüsde ayni zamanda. Ya ne bilim, Doktor napicak ki sanki. Bi burna bakar, bi gögüslerin dikisine durusuna, sonra bye bye. Yani 10 dak. muayene icin burdan oraya felan, gerekmiyordur eminim. Ama sanki bidaha görünseydim icim daha rahat edecek gibi.
Yani gelismeler normalmi, yoksa burunda felan bir yamukluluk varmi etc.

Bakalim biletler Dezemberda baya uygun aslinda, 3günlügüne felan gitsemmi diye düsünüyorum, ama bilet haric, hotel, taxi felan filan bunlar baya tutuyor iste. EEE ameliyat da beles diildi tabi :) bittttiiii gitttiiii paralar :) bide anneme borclandim yaw

cok üzüldüm canim ya. Zaten Hasan Findik´in verdigi televizyon reklamindada belli oluyor ne tarz bir burun yaptigi, genelde biraz kaldirip yapiyor. Insan ilk ameliyatinda düsünemiyor ama ilk ameliyatta doktor seciminin ne kadar önemli oldugunu anliyor

cok üzüldüm canim ya. Zaten Hasan Findik´in verdigi televizyon reklamindada belli oluyor ne tarz bir burun yaptigi, genelde biraz kaldirip yapiyor. Insan ilk ameliyatinda düsünemiyor ama ilk ameliyatta doktor seciminin ne kadar önemli oldugunu anliyor
hasan fındık hangi şehirde peki

Back