hasan fındık

Slmmm,

doktor ariyordun sanirim, bulabildinmi? Ben herhalde ameliyatimi bastan alabilseydim, Emre Ilhan veya Baris Cakiri tercih ederdim. Canim ameliyat olacaksan, gercekten iyi karar ver arastir öyle ol

arkadaşlar hasan fındıka gamze estetiği olan var mı? varsa memnun mu? ücret nedir vs bilgilendirirseniz çok seviinirim

Arkadaşlar bende anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum..hasan fındığın hastalarının genelde memnun olduğunu duymuştum ama forumda son okuduklarımdan sonra vazgeçmeye başladım..burun estetiğinde hasan fındık iyimidir sizce? doğal burunlardan hoşlanıyorum,kalkık ve oyuk burunlardan hiç ama hiç hoşlanmıyorum?Hasan bey sizce doğal yaparmı?birde burnum çok fazla rahatsız edici değil,risk almaktan korkuyorum..mesela ucunda memnunum sadece kemiğinde düzeltme yapılmasını istiyorum...sizce hasan bey doğallık isteğime cevap verebilir mi?Hasan beye burun ameliyatı olan arkadaşlarda mesaj bekliyorum...

işte bende bundan korkuyorum..beni dinlemeyip kendi bildiğini yaparsa çıldırırım..çok ama çok geçmiş olsun...

Şöyle söyliyim..Ben Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatı oldum.Çokta memnun kaldım.Daha öncesinde başka bir doktora iki kez burun ameliyatı olmuştum.Burnumu çok begenmiyorum,istedigim gibi olmadı ama bu düşüncemi Hasan beyle paylaşınca kesinlikle burun ameliyatı olmamı tavsiye etmedi ve burnumuda çok begendi.Zaten 3. bir ameliyatada pek cesaretim yok dogrusu,çok riskli.Hasan beyin asistanı ve sekreteri burun ameliyatı oldular.Burun ameliyatı oldugu günden itibaren bütün evrelerininide bizzat gördüm.Şu anda ameliyatın üzerinden iki ay geçmesine ragmen harika dogal burunları oldu ikisininde.Hasan beye randevu alıp görüşmeye gitmeyi düşünürsen bizzat sende görürsün Ve şunuda unutma.Her doktorun yaptıgı burun yada başka bir ameliyatının bütün sonuçları başarılı degildir.İsminde çok çok başarılı diye bahsedilen birçok doktorun mutsuz kötü sonuçlanan ameliyat sonucunu okudum,gördüm ben.Bunlarda burada görünen,okuyabildigimiz sonuçlardır.Birde bilmedigimiz,foruma üye olmayan ve bu forumu bile duymayan ameliyat sonuçları var yani.Böyle düşün.İnşallah herşey istedigin biçimde gelişir ve revizyonsuz bir ameliyat sonucun olur canım.Çünkü burun ameliyatı olan tanıdıklarımdan çogusu ikici bir kez revizyon ameliyatı için masaya yattılar.Gözünü korkutmak istemem ama bunu göze alıp bu ameliyatı ol.Doktorun her kim olursa olsun..Sevgiler

Çok teşekkür ederim uzun uzun anlattığın için..en iyisi bizzat görüşmek..sevgiler..

Çok teşekkür ederim uzun uzun anlattığın için..en iyisi bizzat görüşmek..sevgiler..

Kesinlikle... Zaten görüşmeye gittigin zaman asistanı Gül hanım ve Sevgi hanımın ameliyat sonucunu bizzat göreceksin.Üstelik daha oturmamış burunları bu sonuç..Buna ragmen gayet dogal ve hoş duruyor.Görüşme sonucunuda paylaşırsan çok seviniriz,başka arkadaşlarada çok yardımı olacaktır bu görüme sonucu canım...Sevgiler...

Morluk oluyormu ameliattan sonra

Morluk oluyormu ameliattan sonra

Canım ben meme büyütme ameliyatı oldum Hasan beye.Burun ameliyatı olanlarla karşılaştım muayenehanede.Biraz morluk oldugunu gördüm.Sanırım bu morluk derecesi burunun ne kadar sorunlu olmasına baglı.Yani çok müdahale gerekirse fazla morluk olacaktır

Hasan Bey'e pazartesi bir arkadaşım ameliyat yaptırdı. Kendisinin çok ilgili samimi ve başarılı bir doktor olduğunu söyledi ayrıca dün arkadaşımı gördüm üç günde bile alçıya rağmen sonuç ortadaydı. Morluk deri yapınıza da bağlı bir şey. ama korkmayın hemen geçiyor.

slm,
bende almanyada oturuyorum. Dr. Hasan 'Findik düsünüyorum.
Fotoraflarini görebilirmiyim.

canim ben hasan beyin burun ameliyatindan hic memnun kalmadim ve Emre Ilhana Revision olucam.
Sana baska birsey diyemiycem baska bu konuda. Iyi arastir kararini iyi ver derim. Nefes yollarimi daraltmislar ve yamuk duruyor bakinca üstünden

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…