ben sadullah beyle görüştüm ama burda olan olaylar yüzünden kafamda soru işareti kaldı acaba diyorum çalışanları girip orayamı yönlendiriyor özel mesaj atıcaktım ama kapalı özel mesaja pink7
canım çorba olursun normalde ben sana bikaç tiyo veriyimm
1)doktorunu öven kişilerin mesaj sayısına ve buraya genel olarak takılıyomu yoksa 1 mesaj yazıp kayıplaramı karışıyor önce ona bak
2)sonra resim varsa onu gör en azından doktorun tarzını anlarsın
3)ara ara bu doktor isim veren ve övenleri takibe al ki yanıltmaca olmasın
4)1 mesaj yazıp kayıpsa zatenn salla
:)))))))))
Ben doktoruma Karar veremiorm ama icimden Bir His Hasan Findikdan Yana.. Resim Görmemm Gerekiyor Yardimci oLursaniz Sevinirim.. Hasan Findikda Burun ameliyati oLanLar Ltfn ResimLerinizi Görmem Gerek :))
yaa bende hasan findika ameliyat olmayi dù$ùnùyordum bu yaz..
uzakta oldugumdan dolayi ara$tiramiyorumda dogr dùrùst :s
acayip bunaliyorum artik, yaptirmak istiyorum ama, kime bilemiyorum...helpppp
ben 6 ay once ameliat oldum olmaz olaydim hic memnun kalmadim hasan findik kendine cok guveniyor casina konusuyor ama benim isteklerim dogrultusunda olmadi sonuc.
cok pismanim cok agliyorum bir de burnum oyle cok kutu degildi kendimi affedemiyorum.
kendisine burnumu actiginda dedim burnum daha kisa gorunuyor kesinlikle hic bir sey soyletmiyor daha sonra telefonda gorustuk "yok ben burnunu ucunu elemedim diyor yok daha kis degil " hic ama hic laf soyletmiyor
kabul etmiyor ve cok dili dibek bi sey laf yetistiremessin.ben yurt disindayim ve gorustugumuz ilk gun valla burunumun icine bile bakmadi sordu ne istiyorsun fiyat su ,bide acele ediyo bunlar para dusmanibe!
isteyene resim gonderirim mail atin telefonda gorusurum bile yeterki baskasi bu aciyicekmesin.
ben 6 ay once ameliat oldum olmaz olaydim hic memnun kalmadim hasan findik kendine cok guveniyor casina konusuyor ama benim isteklerim dogrultusunda olmadi sonuc.
cok pismanim cok agliyorum bir de burnum oyle cok kutu degildi kendimi affedemiyorum.
kendisine burnumu actiginda dedim burnum daha kisa gorunuyor kesinlikle hic bir sey soyletmiyor daha sonra telefonda gorustuk "yok ben burnunu ucunu elemedim diyor yok daha kis degil " hic ama hic laf soyletmiyor
kabul etmiyor ve cok dili dibek bi sey laf yetistiremessin.ben yurt disindayim ve gorustugumuz ilk gun valla burunumun icine bile bakmadi sordu ne istiyorsun fiyat su ,bide acele ediyo bunlar para dusmanibe!
isteyene resim gonderirim mail atin telefonda gorusurum bile yeterki baskasi bu aciyicekmesin.
hasan fındık hangi şehirde pekicok üzüldüm canim ya. Zaten Hasan Findik´in verdigi televizyon reklamindada belli oluyor ne tarz bir burun yaptigi, genelde biraz kaldirip yapiyor. Insan ilk ameliyatinda düsünemiyor ama ilk ameliyatta doktor seciminin ne kadar önemli oldugunu anliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?