Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Ben 6 ay önce hasan fındık a burun ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım kızlar,kafamda hiç soru işareti kalmadı ve sonuçtan da çok memnunum.
Soyadından dolayı kendisine 10 uzerinden 10 veriyorum , soyadına yakısan fındık burunlar yapıyor olabilir ::) :) :) yurru be fındık!
Soyadından dolayı kendisine 10 uzerinden 10 veriyorum , soyadına yakısan fındık burunlar yapıyor olabilir ::) :) :) yurru be fındık!
hahahahah ALLAH iyiligini versin emi koptum gece gece yaa:sm_cool:
son mesajim snein içindi (pink 7) , ama ben foruma ilk kez geldigim için nasil ki$iye mesaj atiliyor bilemiyorum fazla.. :)
kafalar çorba oldu dr aramaktan yaa
Kesinlikle katılıyorum.Ben albümler kısmında sarışın düz saçlı bir arkadaşın resmini gördüm ameşiyat olduğu doktorun ismini yazmıştı o kadar doğaldı o kadar beğendim ki sonra fotoğrafı kaydedenin nikine baktığımda o doktorun çalıştığı yerle aynı olduğunu gördüm.Kendisine de sordum cevap veremedi....canım çorba olursun normalde ben sana bikaç tiyo veriyimm
1)doktorunu öven kişilerin mesaj sayısına ve buraya genel olarak takılıyomu yoksa 1 mesaj yazıp kayıplaramı karışıyor önce ona bak
2)sonra resim varsa onu gör en azından doktorun tarzını anlarsın
3)ara ara bu doktor isim veren ve övenleri takibe al ki yanıltmaca olmasın
4)1 mesaj yazıp kayıpsa zatenn salla
:)))))))))