• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasan fındık

Merhaba,
Ben 6 ay önce hasan fındık a burun ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım kızlar,kafamda hiç soru işareti kalmadı ve sonuçtan da çok memnunum.

fotuğrafın yokmu cnm.hasan bey ekranda fazlaca görünen bir isim fakat ameliyat olan kimse yok burda merak ediyorum burnunu

Soyadından dolayı kendisine 10 uzerinden 10 veriyorum , soyadına yakısan fındık burunlar yapıyor olabilir ::) :) :) yurru be fındık!

yaa bende hasan findika ameliyat olmayi dù$ùnùyordum bu yaz.. :(
uzakta oldugumdan dolayi ara$tiramiyorumda dogr dùrùst :s
acayip bunaliyorum artik, yaptirmak istiyorum ama, kime bilemiyorum...helpppp :(

ya , bende burnumdan acayip komplex yapiyorum, estetik olmak istiyorum ama , iki yildir cesaret edmedim gitti...simdide cesaretimi topladim ama doktora karar veremiyorum :s ... heralde 2 yil daha ertelenecek benim i$ :!

walla doktor kararları genelde çok zorlu geçiyo benm gidip görüşmekten başım dönmüştü

kızlar ben 11 ay önce Dr. Hasan Fındık 'a burun ameliyatı oldum ve çok memnunum çok güzel ve estetikli gibi durmuyor. 5 ay öncede aynı günde 2 arkadaşım daha oldu onlarda çok memnun kaldı, gönül rahatlılığla tavsiye ederim.

kafalar çorba oldu dr aramaktan yaa

canım çorba olursun normalde ben sana bikaç tiyo veriyimm
1)doktorunu öven kişilerin mesaj sayısına ve buraya genel olarak takılıyomu yoksa 1 mesaj yazıp kayıplaramı karışıyor önce ona bak
2)sonra resim varsa onu gör en azından doktorun tarzını anlarsın
3)ara ara bu doktor isim veren ve övenleri takibe al ki yanıltmaca olmasın
4)1 mesaj yazıp kayıpsa zatenn salla

:)))))))))

hasan fındıkla da aynı hastanede çalıştık bi süre,cerrahisi iyiydi. benim bildiğim kadarıyla hastaları memnundu hep. ama birebir görüşmek ve isteklerini doktoruna net bişekilde anlatmak önemli.

canım çorba olursun normalde ben sana bikaç tiyo veriyimm
1)doktorunu öven kişilerin mesaj sayısına ve buraya genel olarak takılıyomu yoksa 1 mesaj yazıp kayıplaramı karışıyor önce ona bak
2)sonra resim varsa onu gör en azından doktorun tarzını anlarsın
3)ara ara bu doktor isim veren ve övenleri takibe al ki yanıltmaca olmasın
4)1 mesaj yazıp kayıpsa zatenn salla

:)))))))))
Kesinlikle katılıyorum.Ben albümler kısmında sarışın düz saçlı bir arkadaşın resmini gördüm ameşiyat olduğu doktorun ismini yazmıştı o kadar doğaldı o kadar beğendim ki sonra fotoğrafı kaydedenin nikine baktığımda o doktorun çalıştığı yerle aynı olduğunu gördüm.Kendisine de sordum cevap veremedi....

benim o kadar kafam karıştıki kim kimdi neydi artık sıyırdım gerçekleri bile artık acaba mı diye düşünüyorum napcam ben yaa

Back