- 16 Aralık 2018
- 169
- 94
- 33
- Konu Sahibi Birbulutolsam1
Ist ataşehir estetica da dr Uğur özdemir e ameliyat oldumMerhabalar hangi Dr a ameliyat oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ist ataşehir estetica da dr Uğur özdemir e ameliyat oldumMerhabalar hangi Dr a ameliyat oldunuz
Dr ismi nedir evime yakın bi dr bakıyorum şişli nişantaşı gına geldiCanım instagramı çok güzel kullanan reklam bütçesini ayıran doktorlar günümüzde iyi doktor olmuş,Hasan Fındığa eşim burun ameliyatı oldu o zamanlar kayınpederi ile çalışıyordu belki şimdi tecrübelenmiştir,2. ameliyatı şuan boksör burnu gibi eşimin burnu 3. ameliyatı drlar önermiyorlar..Ferruh Bingüle Ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama drumla tanışınca tecrübesine güvendim instagram sosyal medya kullanmıyor yaşı dolayısıyla anladığım kadarı ile bilmiyor ama işini çok iyi biliyor,enkaz olan mememi harika işçilikle onardı dikleştirme+protez 9000 tl ödedim Beylikdüzü Medicanada drum dikleştirmede işin içine girince 17000-20000 tl arası fiyat bilgileri almıştım şuan çok mutluyum rabbim hepimizinkini denk getirsin inşallah
Bende iki kez başarısız burun ameliyatı geçirmiştim. Dediğin gibi üçüncü ameliyatı çoğu doktor yapmak istemiyordu,yapanlarda korkunç ücretler istiyordu. Not: ilk iki ameliyatı yapan doktor KBB doktoruydu..Canım instagramı çok güzel kullanan reklam bütçesini ayıran doktorlar günümüzde iyi doktor olmuş,Hasan Fındığa eşim burun ameliyatı oldu o zamanlar kayınpederi ile çalışıyordu belki şimdi tecrübelenmiştir,2. ameliyatı şuan boksör burnu gibi eşimin burnu 3. ameliyatı drlar önermiyorlar..Ferruh Bingüle Ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama drumla tanışınca tecrübesine güvendim instagram sosyal medya kullanmıyor yaşı dolayısıyla anladığım kadarı ile bilmiyor ama işini çok iyi biliyor,enkaz olan mememi harika işçilikle onardı dikleştirme+protez 9000 tl ödedim Beylikdüzü Medicanada drum dikleştirmede işin içine girince 17000-20000 tl arası fiyat bilgileri almıştım şuan çok mutluyum rabbim hepimizinkini denk getirsin inşallah
Prof dr Necmettin kutluDr ismi nedir evime yakın bi dr bakıyorum şişli nişantaşı gına geldi
Yaa doğru,erkekler önemsemiyor maalesef. Biz olsak peşini bırakmayız :)))Biz o zamanlar Malatyada yaşıyorduk ameliyatı olup ger döndük eşim zaten hastalanınca doktora bile gitmez,erkeklerin çoğu böyle galiba şuan istanbulda yaşıyoruz gidelim dedim birkaç kere gidicem ne olacak dedi yaklaşık 7,8 sene oldu belki o zamanlar tecrübesizdi veya bizim talihsizliğimizdi bilemiyorum rast gitmedi bizde diyelim
Canim senin doktorun kimCanım instagramı çok güzel kullanan reklam bütçesini ayıran doktorlar günümüzde iyi doktor olmuş,Hasan Fındığa eşim burun ameliyatı oldu o zamanlar kayınpederi ile çalışıyordu belki şimdi tecrübelenmiştir,2. ameliyatı şuan boksör burnu gibi eşimin burnu 3. ameliyatı drlar önermiyorlar..Ferruh Bingüle Ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama drumla tanışınca tecrübesine güvendim instagram sosyal medya kullanmıyor yaşı dolayısıyla anladığım kadarı ile bilmiyor ama işini çok iyi biliyor,enkaz olan mememi harika işçilikle onardı dikleştirme+protez 9000 tl ödedim Beylikdüzü Medicanada drum dikleştirmede işin içine girince 17000-20000 tl arası fiyat bilgileri almıştım şuan çok mutluyum rabbim hepimizinkini denk getirsin inşallah
Prof dr Necmettin kutlu medicana BeylikdüzüCanim senin doktorun kim
Ellerine saglik doktorun gercekten cok bSarili yapmisProf dr Necmettin kutlu medicana Beylikdüzü