Kızlar merhaba, Harun Özkan'a kızlık zarı diktirmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım. Gerçekten güvenebileceğimiz Bi doktor mu? yorumların bazıları içime su serpti ama bazıları çok tedirgin etti kafam Allak bullak oldu. Yaptıran arkadaşlar memnun kaldı mı acaba yorumlarınızı yazarsanız bilgilendirirseniz çok çok seviniirm.
Kızlar merhaba, Harun Özkan'a kızlık zarı diktirmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım. Gerçekten güvenebileceğimiz Bi doktor mu? yorumların bazıları içime su serpti ama bazıları çok tedirgin etti kafam Allak bullak oldu. Yaptıran arkadaşlar memnun kaldı mı acaba yorumlarınızı yazarsanız bilgilendirirseniz çok çok seviniirm.
Acaba butun dikislerimi oldu da millet iratlikdan kayboldu. Siz neler arastirdiniz ne dusunuyirsunuz bnmle paylasurmisinx. Konustnz mu sizden ne kdr istedi
Harun bey ile ben görüştüm. Sonuç garanti diyor kimse anlamaz dikim yapıldığını dedi o kadar kendine güveniyor. Son kontrole de çağırmıyorum dedi. Çok kararsız kaldım. Harun beye ameliyat olup memnun olan var mı acaba ?
Ben bu doktor değil başkasına yaptım Yen'i ama henüz önermem için çok erken . Harun hoca başka bir hastanede yapıyor kendisi çalışmıyor sadece bu işe bakıyor sanırım aldım randevu ama gitmedim