Harmonyy'nin Çeyizcikleri

her şeyin çok güzel canım, sevdiceğinle mutlu, aşk dolu günlerde kullan inşallah. english home battaniyeni şu anda çok severek kullanıyorum.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım aminn gerçekten mii memnun olmana çok sevindim çünkü ben aşık olarak almıştım battaniyemi.. şimdi daha da mutlu oldum canım

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım aminn gerçekten mii memnun olmana çok sevindim çünkü ben aşık olarak almıştım battaniyemi.. şimdi daha da mutlu oldum canım
evet canım emin ol severek kullanacaksın. şu anki yatağımda nevresim takımıyla birlikte kullanıyorum. yıka yıka kullan, ne solma ne çekme yapıyor

evet canım emin ol severek kullanacaksın. şu anki yatağımda nevresim takımıyla birlikte kullanıyorum. yıka yıka kullan, ne solma ne çekme yapıyor

benim de nevresimde ve battaniyede en korktuğum solma ve çekme.. english home kaliteli olduğunu düşünerek aldım.. iyi ki almışım canım kullanan birisinden böyle yorum alınca çok mutlu oldum.. çok teşekkürler canım

canım tekstil ürünleri satan bir mağaza müdürünün bana tavsiyesini aynen sana da söylemeden geçmiyeyim
pamuk satenlerde veya ronforce nevresim takımlarında nevresimlerin ve yastık kılıflarının mutlaka ters çevirerek ve düğmelerinin iliklenerek yıkanması, canlı renklere ve koyu renklere özel sıvı deterjan kullanılması, yumuşatıcı asla kullanılmaması gerekiyormuş. yumuşatıcı dokuyu gevşeterek pamuklanmalara sebep oluyormuş. ayrıca 30 derecede yıkanmalıymış. battaniyeler de yine 30 derecede, sıvı deterjanla yıkanmalıymış. yine mümkün olduğu kadar yumuşatıcı kullanılmaması gerekiyormuş.

canım geçrekten çoğu şeyi yanlış biliyormuşum o zaman.. çook iyi oldu bu bilgiler nevresimlerimin daha kuallanmadan hayatı kurtuldu :)) hepsini not ettim muhakkak uygulayacağım.. çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…