• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harika tablolar.

aime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.323
0
0
- Yurtdışı

1064.jpg

56415641cz.jpg

22292cz.jpg

a121170x100.jpg

internette ve dekor mağzalarında var..çok baktım bir ara ama çok pahalı yaa...500-600 milyon büyük ve güzelleri

Gerçekten süperler. Çok hoşuma gitti. Özellikle denizli ve garip şekilli olanları çok beğendim. Huzur doldu sanki burdan bakınca bile. a.s

arkadaslar bende bu tabloyu arıyorum ızleyenler bılır askı memnuda behlulun odasında var bu tablodan çok sevıyorum..ama nerden bulcam bılemıyorum

Eklentiler

• $06-paris-eiffel-tower.webp
    $06-paris-eiffel-tower.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 72
arkadaslar bende bu tabloyu arıyorum ızleyenler bılır askı memnuda behlulun odasında var bu tablodan çok sevıyorum..ama nerden bulcam bılemıyorum

Canım IKEA diye bi mağza var duymuşsundur kayseride şubesi yok sanıyorum
Oarada satılıyor bu
Fiyatıda 250 nin üzerinde galibaakafamçokkarıştı

selam arkadaşlar bu tarz tablolardan yeşilköy çarşamba pazarında bir tablocu var orda var galiba şuan satmıyorsa bilemem ama gittigimde görmüştüm fiyatıda çok uygunlar (iki basamaklı sayılar )ben sormadım ama istediginiz desenlerdende yapabilirler yada getirebilirler galiba

bu tabloları beyenenlerin hayallerini yıkmak istemem ama bu işi bile biri olarak şunu söyleyebilirim
bunlar çinde baskı ile yapılan tablolar
kilo ile alınıp fahiş fiyatlara satılan şeyler almamnızı tavsiye ederim sağlıgınız için

Back
X