Saç Rengi ve Saç Boyama Harika siyah saçlar ve renkli gözler

Canım çok beğendim ben yaa yüzün dudakların çok güzel kusursuz 100mesaj olmadığından özel mesaj yazamadım kusura bakma

Biz kadınlar ne ilginciz :) bende beyaz tenli, koyu kestane saç ( orjinal) ve renkli gözlüyüm :) Ama bronzlaşma ve sonrasında röfle ile sarışın olmaya çalışıyorum :)

galiba benimde alt tonum sicak sari anlatisindan onu anladim. bi ara siyah boyatmistimbana yakismamisti yuz ifadem cok sert oldu.yesil gozlu beyaz tenli olmama ragmen yakismadi.su an sacim sari sarida yakismiyor soluk gosteriyor ne tonmus bu boyle

çok hoş duruyor siyahın yeri ayrı tabi yakışana.kızlar böle simsiyah degilde dogal siyah boyasız saç gibi olan açık siyahı boyayla elde edebilen varmı benim saçım şuan sarı böle hiç boyanmamış gibi siyah istiyorum kapkara saçları begenmiyorum çünkü.loreal ana renklerde 6.0 dedigim gibi sanki bu tonu deneyen varsa foto yükleyebilirmi.

siyah saç en güzel aslı tandoğana yakıştırıyorum resmen kedi gibi oluyor birde evrim akın,özgü namala yakışıyor saç diyor ben burdayımmmmmm

Benim için en güzel örnek Megan Fox.

Ama Megan'ın saçları simsiyah değil. Koyu kahve ya da koyu kestane gibi bir şey.
Ben simsiyah saçı değil de koyu kumral, koyu kahve, koyu kestane tonlarını seviyorum beyaz tende.

kızlar benimde saçım koyu kahve gözlerim mavi :) hatta arada renk değiştiyor gözlerim :) nadir bulunuyor Türkiyede bu özellik buda benm hoşuma gidiyor farklı olmak:)

kzlar bnm gzlerimde yeşil... bende lise de bir kere yaptım siyah . çok yakışmış ama bidaha sakın yapma dediler ..:/ nye blmiyorum :/ bnde pek alışamamışdım bidaha da yapmadm zten.

kızlar benimde saçım koyu kahve gözlerim mavi :) hatta arada renk değiştiyor gözlerim :) nadir bulunuyor Türkiyede bu özellik buda benm hoşuma gidiyor farklı olmak:)

Sadece Türkiye'de değil dünyada azınlıkta zıtlıkları barındıran tipler.
Beyaz ten, renkli göz (benimki ela ama çok renk değiştirir, bazen bariz yeşil olur) ve koyu renk saçlar (benimki koyu kumral, koyu kahve sanıyordum halbuki. ).
Ben de kendimi çok şanslı hissediyorum bu yüzden.

Son düzenleme:
Tenim çok beyaz gözlerim mavi ama saçlarım doğal siyah değil.
Onu da boyayla hallediyorum.
Yeni tanıştığım biri "senin bir yerin orjinal değil kesinlikle,insan bu kadar siyah saçlı bu kadar beyaz tenli bu kadar mavi gözlü olamaz." demişti.
Bil bakalım dediğimde saçlarımı değil ilk gözlerimi sormuştu lens mi diye.
Halbuki lens kendini hemen belli ediyor ama belirgin mavi siyah doğal durmuyor.
Ben de seviyorum bu üçlüyü.
Bazen orjinal saçlarımı özlüyorum tabii.

bencede şanslıyız canm ekşi sözlükte okusana neler yazmışlarr neleeer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…