Teşekkür ederim canım..Özel mesaj gelecek, ona bak.
Evet çünkü simsiyah saç nadirdir ve genelde Hintliler ve Asyalılarda bulunur, kaşı gözü teni de karadır bu insanların. O yüzden saç rengi çok koyu olmayanlara yakışsa da doğal durmayabilir siyah.
Alt tonun kesinlikle sıcak(sarı). Altın rengi makyaj ile yakıştırman yeter zaten. Yeşil damardan kasıt; tam yeşil olmuyor da turkuaza yakın yeşil oluyor.
Bayılırım koyu renk saç, açık renk göz tezatlığına.
Teşekkür ederim canım..Özel mesaj gelecek, ona bak.
Evet çünkü simsiyah saç nadirdir ve genelde Hintliler ve Asyalılarda bulunur, kaşı gözü teni de karadır bu insanların. O yüzden saç rengi çok koyu olmayanlara yakışsa da doğal durmayabilir siyah.
Alt tonun kesinlikle sıcak(sarı). Altın rengi makyaj ile yakıştırman yeter zaten. Yeşil damardan kasıt; tam yeşil olmuyor da turkuaza yakın yeşil oluyor.
kızlar benimde saçım koyu kahve gözlerim mavi :) hatta arada renk değiştiyor gözlerim :) nadir bulunuyor Türkiyede bu özellik buda benm hoşuma gidiyor farklı olmak:)
Sadece Türkiye'de değil dünyada azınlıkta zıtlıkları barındıran tipler.
Beyaz ten, renkli göz (benimki ela ama çok renk değiştirir, bazen bariz yeşil olur) ve koyu renk saçlar (benimki koyu kumral, koyu kahve sanıyordum halbuki.).
Ben de kendimi çok şanslı hissediyorum bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?